Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Identiteetti, Brändäys

Merlon Pub

Identiteetti, Brändäys Merlon Pubin projekti edustaa kokonaista brändäystä ja identiteettisuunnittelua uudesta ravintolakeskuksesta Tvrdassa Osijekin vanhassa barokkityylisessä keskustassa, joka rakennettiin 1700-luvulla osana suurta strategisesti linnoitettujen kaupunkien järjestelmää. Puolustusarkkitehtuurissa nimi Merlon tarkoittaa vankkaa, pystysuoraa aitoja, jotka on suunniteltu suojelemaan tarkkailijoita ja armeijaa linnoituksen huipulla.

Projektin nimi : Merlon Pub, Suunnittelijoiden nimi : STUDIO 33, Asiakkaan nimi : Merlon Pivnica.

Merlon Pub Identiteetti, Brändäys

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.