Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kosmetiikkapakkaukset

Clive

Kosmetiikkapakkaukset Clive-kosmetiikkapakkausten käsite syntyi erilaiseksi. Jonathan ei halunnut vain luoda uutta kosmetiikkamerkkiä yhteisin tuottein. Päättänyt tutkia enemmän herkkyyttä ja hiukan enemmän kuin hän uskoo henkilökohtaisen hoidon kannalta, hän pyrkii yhteen päätavoitteeseen. Tasapaino kehon ja mielen välillä. Havaijista inspiroidussa suunnittelussa trooppisten lehtien yhdistelmä, meren äärellisyys ja pakettien koskettava kokemus tarjoavat rentoutumisen ja rauhan tunteen. Tämä yhdistelmä antaa mahdollisuuden tuoda kyseisen paikan kokemus muotoiluun.

Projektin nimi : Clive, Suunnittelijoiden nimi : Jonathan Nacif de Andrade, Asiakkaan nimi : Cosmetics Clive.

Clive Kosmetiikkapakkaukset

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.