Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä

Grid

Pöytä Ruudukko on pöytä, joka on suunniteltu perinteisestä kiinalaisesta arkkitehtuurista inspiroidusta ruudukkojärjestelmästä, jossa rakennuksen eri osissa käytetään Dougong (Dou Gong) -nimistä puurakennetta. Perinteisen lukittuvan puurakenteen avulla pöydän kokoonpano on myös prosessi, jolla oppitaan rakenteesta ja koetaan historia. Tukirakenne (Dou Gong) on valmistettu moduuliosista, jotka voidaan helposti purkaa varastointia tarvitsen.

Projektin nimi : Grid, Suunnittelijoiden nimi : Mian Wei, Asiakkaan nimi : Mian Wei.

Grid Pöytä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.