Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Follow Focus Ad-

ND Lens Gear

Follow Focus Ad- ND LensGear säätää itsekeskeisyyden erikokoisille linsseille. ND LensGear -sarja kattaa kaikki linssit kuin mikään muu saatavilla oleva LensGear. Ei leikkausta eikä taivutusta: Ei enää ruuvimeisseleitä, kuluneita hihnoja tai ärsyttäviä jäljellä olevia hihnoja. Kaikki sopii kuin viehätys. Ja toinen plus, sen työkaluton! Älykkään muotoilunsa ansiosta se keskittää itsensä varovasti ja tukevasti objektiivin ympärille.

Projektin nimi : ND Lens Gear, Suunnittelijoiden nimi : Nils Fischer, Asiakkaan nimi : Studio AFS GmbH.

ND Lens Gear Follow Focus Ad-

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.