Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändi-Identiteetti

Pride

Brändi-Identiteetti Pride-brändin suunnittelun luomiseksi ryhmä käytti kohderyhmän tutkimusta monin tavoin. Kun joukkue suunnitteli logon ja yritysidentiteetin, se otti huomioon psykogeometrian säännöt - geometristen muotojen vaikutuksen tiettyihin psyko-tyyppisiin ihmisiin ja heidän valintansa. Suunnittelun olisi pitänyt myös aiheuttaa tiettyjä tunteita yleisön keskuudessa. Halutun tuloksen saavuttamiseksi joukkue käytti värin vaikutuksen sääntöjä ihmiseen. yleensä tulos on vaikuttanut yrityksen kaikkien tuotteiden suunnitteluun.

Projektin nimi : Pride, Suunnittelijoiden nimi : Oleksii Chernov, Asiakkaan nimi : PRIDE.

Pride Brändi-Identiteetti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.