Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lyhtyasennus

Linear Flora

Lyhtyasennus Lineaarinen kasvisto on inspiroinut numero “kolme” Bougainvilleasta, Pingtung Countyn kukasta. Kolmen Bougainvillea-terälehden lisäksi, jotka on nähty teoksen alapuolelta, variaatiot ja kolmen kertoimet voitiin havaita eri puolilla. Pingtungin kreivikunnan kulttuuriasiainministeri kutsui valaistussuunnittelija Ray Teng Pai -tapahtuman viettämään Taiwan-lyhtyfestivaalin 30. vuosipäivää luomaan epätavallisen lyhtyn, ainutlaatuisen muodon ja tekniikan yhdistelmän lähettämällä viestin festivaalin perinnön muuttamisesta. ja yhdistämällä se tulevaisuuteen.

Projektin nimi : Linear Flora, Suunnittelijoiden nimi : Ray Teng Pai, Asiakkaan nimi : Pingtung County Government.

Linear Flora Lyhtyasennus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.