Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Työpöytä

Duoo

Työpöytä Duoo-työpöytä on halu ilmaista luonnetta muotojen minimalismin kautta. Sen ohuet vaakaviivat ja kulmikkaat metalliset jalat luovat tehokkaan visuaalisen kuvan. Ylähylly antaa sinun asettaa paperitavarat niin, että se ei häiritse työskennellessäsi. Laitteiden kytkemistä varten piilotettu lokero ylläpitää puhdasta estetiikkaa. Luonnollisesta viilusta valmistettu pöytälevy kantaa luonnollisen puun tekstuurin lämpöä. Pöytä ylläpitää moitteettoman tasapainon harmonisesti valittujen materiaalien, toimivuuden ja käytännöllisyyden ansiosta yhdistettynä säännöllisten ja tiukkojen muotojen estetiikkaan.

Kotitekoinen Pasta-Kone

Hidro Mamma Mia

Kotitekoinen Pasta-Kone Hidro Mama Mia on sosiokulttuurinen pelastus Italian gastronomian kautta. Erittäin helppo käyttää, se on kevyt ja kompakti, helppo säilyttää ja kuljettaa. Se mahdollistaa turvallisen korkean tuottavuuden tarjoamalla perheen miellyttävän keittämiskokemuksen jokapäiväiseen elämään ja ystävien vuorovaikutukseen. Moottori on integroitu täysin voimansiirtosarjaan. Tarjoaa tehoa, lujuutta ja turvallista käyttöä, ja tarjoaa myös helpon puhdistuksen ja tuen. Se leikkaa taikinat eripaksuisina ja pystyy valmistamaan erilaisia ruokia: pastaa, nuudelit, lasananan, leipää, leivonnaisia, pizzaa ja paljon muuta.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar Brescia Hommage -projekti on korkean teknologian kaikkien digitaalisten laitteiden, kosketusnäyttöjen ja rationaalisten yksimuotoisten ajoneuvojen tasaisuus, vanhan koulun kaksipaikkaisen hyperautosuunnittelututkimuksen tarkoitus juhlia aikakaudelle, jolloin tyylikäs yksinkertaisuus, korkea kosketusmateriaalisuus, raaka voima, puhdas kauneus ja suora yhteys ihmisen ja koneen välillä olivat pelin sääntö. Aika, jolloin rohkeat ja nerokas miehet, kuten Ettore Bugatti, itse loivat mobiililaitteet, jotka hämmästyivät maailmaa.

Mehevä Erityinen Kasvatusrasia

Bloom

Mehevä Erityinen Kasvatusrasia Bloom on mehevä erityinen kasvatusrasia, joka toimii tyylikkäästi huonekaluna. Se tarjoaa sukulaisille täydelliset kasvuolosuhteet. Tuotteen päätarkoitus on täyttää halu ja vaalia sitä, joka asuu kaupunkialueilla, joilla on vähemmän viherympäristöä. Kaupunkielämään liittyy monia arjen haasteita. Se saa ihmiset jättämään luonteensa huomiotta. Bloomin tavoitteena on olla silta kuluttajien ja heidän luonnollisten toiveidensa välillä. Tuotetta ei ole automatisoitu, sen tarkoituksena on auttaa kuluttajia. Sovellustuki antaa käyttäjille mahdollisuuden toimia kasviensa kanssa, mikä antaa heille mahdollisuuden kasvattaa.

Teenkeitin

Grundig Serenity

Teenkeitin Serenity on nykyaikainen teenkeitin, joka keskittyy iloiseen käyttökokemukseen. Projekti keskittyy enimmäkseen esteettisiin elementteihin ja käyttökokemukseen, koska päätavoitteena on, että tuote eroaa olemassa olevista tuotteista. Teekeittimen telakka on pienempi kuin runko, jonka avulla tuote voi katsoa maanpinnan yli ja tuo ainutlaatuisen identiteetin. Hieman kaareva runko yhdistettynä viipaloituihin pintoihin tukee myös tuotteen ainutlaatuista identiteettiä.

Kattokruunu

Lory Duck

Kattokruunu Lory-ankka on suunniteltu ripustusjärjestelmänä, joka on koottu messinki- ja epoksilasista valmistetuista moduuleista. Kumpikin muistuttaa ankkaa liukuvan vaivattomasti viileän veden läpi. Moduulit tarjoavat myös konfiguroitavuuden; koskettamalla kutakin voidaan säätää mihin tahansa suuntaan ja ripustaa mihin tahansa korkeuteen. Lampun perusmuoto syntyi suhteellisen nopeasti. Se kuitenkin tarvitsi kuukausia tutkimusta ja kehitystä lukemattomilla prototyypeillä täydellisen tasapainon ja parhaan ulkonäön luomiseksi kaikista mahdollisista näkökulmista.