Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Älykkäät Huonekalut

Fluid Cube and Snake

Älykkäät Huonekalut Hello Wood loi ulkokalusteiden sarjan, jossa on älykkäitä toimintoja yhteisötiloihin. Jäljelle jääessään julkisten huonekalujen tyylin, he suunnittelivat visuaalisesti kiinnostavia ja toiminnallisia asennuksia, joissa oli valaistusjärjestelmä ja USB-pistorasiat, mikä edellytti aurinkopaneelien ja paristojen integrointia. Käärme on modulaarinen rakenne; sen elementit ovat muuttuvia sopimaan tietylle sivustolle. Fluid Cube on kiinteä yksikkö, jonka lasikatolla on aurinkokennot. Studio uskoo, että suunnittelun tarkoituksena on muuttaa jokapäiväisistä esineistä rakastettavia esineitä.

Ruokapöytä

Augusta

Ruokapöytä Augusta tulkitsee klassisen ruokapöydän uudelleen. Edustaen edessämme olevia sukupolvia, muotoilu näyttää kasvavan näkymättömästä juuresta. Pöydän jalat on suunnattu tähän yhteiseen ytimeen, ja ne pystyvät pitämään kirjassa sovitettua pöytätasoa. Kiinteä eurooppalainen pähkinäpuu valittiin viisauden ja kasvun merkityksen perusteella. Huonekaluvalmistajien yleensä hylkäämää puuta käytetään haasteisiinsa työskennellä. Solmut, halkeamat, tuuli tärisee ja ainutlaatuiset pyörteet kertovat tarinan puun elämästä. Puun ainutlaatuisuus antaa tämän tarinan elää perheen perintökalusteessa.

Kaiutin

Sperso

Kaiutin Sperso tulee kahdesta sanasta Sperm ja Sound. Lasimaisen kuplan ja kaiuttimen erityinen muoto päänsä kuoppaan viittaavat mielenmukaisuuteen ja äänen syvään tunkeutumiseen ympäristöön samalla tavalla kuin urosperän tulipalo naisen munasoluun pariutumisen aikana. Tavoitteena on tuottaa korkeaa tehoa ja korkealaatuista ääntä ympäristön ympärille. Langattoman järjestelmän avulla käyttäjä voi yhdistää matkapuhelimen, kannettavan tietokoneen, tabletit ja muut laitteet kaiuttimeen Bluetoothin kautta. Tätä kattokaiutinta voidaan käyttää erityisesti olohuoneessa, makuuhuoneissa ja TV-huoneessa.

Jakkara

Ane

Jakkara Ane-jakkarassa on massiivipuutavarahiutaleita, jotka näyttävät kelluvan harmonisesti, mutta riippumatta puutavaroista teräskehyksen yläpuolella. Suunnittelijan mukaan istuin, käsityönä tehty sertifioidusta ympäristöystävällisestä puusta, muodostetaan käyttämällä ainutlaatuisesti useita puun muotoja, jotka on sijoitettu ja leikattu dynaamisella tavalla. Istuessaan jakkaralle, pieni kulman nousu selkänojaan ja sivuun kohdistuvat kulmat päättyvät tavalla, joka tarjoaa luonnollisen, mukavan istuma-asennon. Ane-jakkara on juuri sopivan monimutkaisuus tyylikkään pinnan luomiseksi.

Kahvisarja

Riposo

Kahvisarja Palvelun suunnittelu oli inspiroinut kaksi 1900-luvun alkupuolen koulua, saksalainen Bauhaus ja venäläinen avantgarde. Tiukka suora geometria ja hyvin harkittu toiminnallisuus vastaa täysin noiden aikojen manifestien henkeä: "mikä on kätevää, on kaunista". Samanaikaisesti seuraten moderneja suuntauksia suunnittelija yhdistää projektissa kaksi vastakkaista materiaalia. Klassista valkoista maitoposliiniä täydentävät korkista tehdyt kirkkaat kannet. Suunnittelun toimivuutta tukevat yksinkertaiset, kätevät kahvat ja lomakkeen yleinen käytettävyys.

Huonekalut Plus Tuuletin

Brise Table

Huonekalut Plus Tuuletin Brise Table on suunniteltu vastuuntunnolla ilmastomuutoksesta ja halu käyttää faneja ilmastointilaitteiden sijasta. Sen sijaan, että puhaltaa voimakkaita tuulia, se keskittyy tuntemaan viileyttä kiertämällä ilmaa myös ilmastointilaitteen sammuttamisen jälkeen. Brise Table -sovelluksella käyttäjät voivat saada tuulen ja käyttää sitä samalla myös sivupöydällä. Lisäksi se tunkeutuu ympäristöön hyvin ja tekee tilaa kauniimmaksi.