Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Savukkeensuodatin

X alarm

Savukkeensuodatin X-hÀlytys on hÀlytys tupakoitsijoille saadakseen heidÀt ymmÀrtÀmÀÀn, mitÀ he tekevÀt itselleen tekeessÀÀn sitÀ. TÀmÀ muotoilu on uuden sukupolven savukkeensuodattimia. TÀmÀ muotoilu voi korvata kalliit tupakoinnin vastaiset mainokset ja sillÀ on enemmÀn vaikutusta tupakoitsijoiden mieliin kuin millÀÀn muulla negatiivisella mainonnalla. Sen rakenne on hyvin yksinkertainen, suodattimet leimataan nÀkymÀttömÀllÀ musteella, joka peittÀÀ luonnoksen negatiivisen alueen ja Jokaisen puffin kohdalla luonnos nÀyttÀÀ selkeÀmmÀltÀ, joten jokaisen puffin kohdalla sydÀmesi tummenee ja tiedÀt mitÀ tapahtuu sinulle.

Magnesiumpakkaukset

Kailani

Magnesiumpakkaukset Arome Agencyn Kailani-pakkausten graafisen identiteetin ja taiteellisen linjan teokset perustuvat minimaaliseen ja puhtaaseen suunnitteluun. TÀmÀ minimalismi on linjassa tuotteen kanssa, jolla on vain yksi ainesosa, magnesium. Valittu typografia on vahva ja tyypillinen. Se luonnehtii sekÀ mineraalimagneetin lujuutta ettÀ tuotteen vahvuutta, joka palauttaa elinvoiman ja energian kuluttajille.

Pullo ViiniÀ

Gabriel Meffre

Pullo ViiniÀ Aroma luo graafisen identiteetin kerÀilijÀn kulholle Gabriel Meffrelle, joka viettÀÀ 80 vuotta. Työskentelimme tyypillisestÀ 30-luvun suunnittelusta, jonka nainen symboloi graafisesti lasillisella viiniÀ. KÀytetyt vÀrilevyt korostetaan kohokuvioinnilla ja kuumalla folioleimauksella korostamaan kokoelman kerÀilijÀn puolta.

Elintarvikepakkaukset

Chips BCBG

Elintarvikepakkaukset Haaste BCBG-tuotemerkin hakepakkausten toteuttamiselle koostui sarjasta pakkauksia, jotka ovat riittÀviÀ merkinnÀn maailmanlaajuisuuden kanssa. Pakkausten piti olla sekÀ minimalistisia ettÀ moderneja, samalla kun niissÀ oli tÀmÀ kÀsityöllinen ripaus ja tuo miellyttÀvÀ ja sympaattinen puoli, joka tuo kynÀllÀ piirretyt hahmot. Aperitiivi on miellyttÀvÀ hetki, jonka on oltava pakkauksessa.

TyöpöydÀn Asennus

Wood Storm

TyöpöydÀn Asennus Wood Storm on työpöydÀn asennus visuaaliseen nautintoon. Ilmavirran turbulenssi tehdÀÀn todelliseksi puuverho, jota lisÀÀvÀt alhaalta valetut valot maailmalle ilman painovoimaa. Asennus kÀyttÀytyy kuin loputon dynaaminen silmukka. Se ohjaa ympÀröivÀÀ nÀkölinjaa etsimÀÀn alku- tai loppupistettÀ, kun yleisöt tanssivat myrskyn kanssa.

Interaktiiviset Installaatiot

Falling Water

Interaktiiviset Installaatiot Falling Water on joukko interaktiivisia asennuksia, joiden avulla kÀyttÀjÀt voivat muuttaa juoksupolkua kuution tai kuution ympÀri. Kuutioiden ja helmillÀ virtauksen yhdistelmÀ edustaa staattisen esineen ja dynaamisen veden virtauksen kontrastia. Virta voidaan vetÀÀ nÀhdÀksesi helmet juoksevan tai laittaa pöydÀlle jÀÀtyneen veden kohtauksena. HelmiÀ pidetÀÀn myös toiveina, joita ihmiset tekevÀt pÀivittÀin. Toiveiden tulisi olla ketjuja ja juoksevia ikuisesti vesiputouksena.