Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pullo

Herbal Drink

Pullo HeidÀn konseptinsa perusta on tunneosa. Kehitetty nimeÀmis- ja suunnittelukonsepti on suunnattu asiakkaan tunteisiin ja tunteisiin, ja niiden tarkoituksena on pysÀyttÀÀ ihminen aivan tarvittavan hyllyn vieressÀ ja saada hÀnet valitsemaan se monien muiden tuotemerkkien joukosta. Niiden pakkaus ilmaisee suunnitelmauutteiden vaikutukset, vÀrikkÀitÀ kuvioita, jotka on painettu suoraan valkoiseen posliinipulloon, joka muistuttaa kukien muotoa. Se korostaa visuaalisesti kuvaa luonnollisesta tuotteesta.

Viinitölkki

Essenzza

Viinitölkki Viinin suunnittelu, sen alkuperÀmaa ja kaupunki on kiinnittÀnyt paljon huomiota. Hae pienoiskoossa ja perinteisissÀ maalauksissa. Arvollisista aiheista selvisi, ettÀ tavoitteen saavuttamiseksi tÀmÀ tarkoittaa, ettÀ vaikka perinteinen ylellinen viinipullojen suunnittelu oli erittÀin tehokasta. Suunnittelussa kÀytetty motiivi, arabesques.NÀmÀ kuvio on piirretty Iranin lakatulla maalauksella. Suunnittelu yrittÀÀ luoda alkuperÀisiÀ ja luovia malleja ja pyrkii luomaan mallin, jolla on sisÀinen merkitys, ja vÀlittÀmÀÀn tÀrkeÀn viestin.

Mehupakkaukset

Pure

Mehupakkaukset Pure Juice -konseptin perusta on tunneosa. Kehitetty nimeÀmis- ja suunnittelukonsepti on suunnattu asiakkaan tunteisiin ja tunteisiin, ja niiden tarkoituksena on pysÀyttÀÀ ihminen aivan tarvittavan hyllyn vieressÀ ja saada hÀnet valitsemaan se monien muiden tuotemerkkien joukosta. Pakkaus ilmaisee hedelmÀuutteiden vaikutuksia, vÀrikkÀitÀ kuvioita, jotka on painettu suoraan lasipulloon, joka muistuttaa hedelmien muotoa. Se korostaa visuaalisesti luonnontuotteiden imagoa.

Taideinstallaatio

Pretty Little Things

Taideinstallaatio Pretty Little Things tutkii lÀÀketieteellisen tutkimuksen maailmaa ja mikroskoopin alla nÀkyviÀ monimutkaisia kuvia, tulkitseen nÀmÀ uudelleen nykyaikaisiksi abstraktiksi kuvioiksi vilkkaan fluro-vÀrivalikoiman rÀjÀhdysten kautta. Yli 250 metriÀ pitkÀ ja yli 40 yksittÀisellÀ teoksella se on laajamittainen installaatio, joka esittelee tutkimuksen kauneutta yleisölle.

Asennus

The Reflection Room

Asennus Punaisen vÀrin, joka symboloi onnea Kiinan kulttuurissa, innoittamana Reflection Room on tilallinen kokemus, joka on luotu kokonaan punaisista peileistÀ luomaan ÀÀretön tila. SisÀllÀ typografialla on rooli yhdistÀÀ yleisö jokaiseen kiinalaisen uudenvuoden pÀÀarvoon ja se kehottaa ihmisiÀ pohtimaan sitÀ vuotta, joka on ollut ja sitÀ seuraavaa vuotta.

Tapahtuman Aktivointi

Home

Tapahtuman Aktivointi Koti kÀsittÀÀ henkilökohtaisen kodin nostalgian ja on yhdistelmÀ vanhaa ja uutta. Vintage 1960 -maalaukset peittÀvÀt takaseinÀn, pienet henkilökohtaiset muistomerkit ovat hajallaan koko nÀytön. YhdessÀ nÀmÀ asiat ovat kietoutuneet merkkijonojen joukkoon, joka muodostuu yhdeksi tarinaksi, ja odottaessaan katsojan seisomaan se paljastaa viestin.