Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Koulutuslelu

GrowForest

Koulutuslelu Auttaa lapsia ymmärtämään maalla tapahtuvan kestävän kehityksen tavoitteet, metsätalouden suojelu, säilyttäminen ja ennallistaminen. Puut ovat identtisiä Taiwanin kotimaisten akaasialaisten puulajien, akaasia-, suitsukkederi-, Tochigi-, Taiwankuuden, kamferipuun ja Aasian kuusen kanssa. Lämmin kosketus puusta, kunkin puulajin ainutlaatuinen tuoksu ja eri puulajien korkeusmaasto. Kuvitettu tarinakirja auttaa lapsia syventämään metsien suojelun käsitettä, oppimaan Taiwanin puulajien välisiä eroja ja tuomalla kuvakirjaan käsitteen säilyttämismetsät.

Projektin nimi : GrowForest, Suunnittelijoiden nimi : ChungSheng Chen, Asiakkaan nimi : Tainan University of Technology/Product Design Deparment.

GrowForest Koulutuslelu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.