Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ruokasali

Elizabeth's Tree House

Ruokasali Elizabeth's Tree House on arkkitehtuurin roolin paranemisprosessissa osoittama uusi ruokasalipaviljonki terapeuttiseen leiriin Kildaressa. Palveluksessa vaikeista sairauksista toipuvia lapsia varten tila muodostaa puukaasun tammenmetsän keskelle. Dynaaminen, mutta toimiva puurokerrosjärjestelmä sisältää ilmaisukykyisen katon, laajat ikkunat ja värikkään lehtikuoren, mikä luo sisätilojen ruokailutilan, joka muodostaa vuoropuhelun ympäröivän järven ja metsän kanssa. Syvä yhteys luontoon kaikilla tasoilla edistää käyttäjän mukavuutta, rentoutumista, paranemista ja lumoavuutta.

Projektin nimi : Elizabeth's Tree House, Suunnittelijoiden nimi : McCauley Daye O'Connell Architects, Asiakkaan nimi : Barretstown Camp.

Elizabeth's Tree House Ruokasali

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.