Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Naisten

Macaroni Club

Naisten Kokoelma, Macaroni Club, on inspiroinut 1800-luvun puolivälistä peräisin olevia makaroneja, jotka yhdistävät heidät nykypäivän logosta riippuvaisiin ihmisiin. Makaroni oli termi miehille, jotka ylittivät Lontoon muodin tavanomaiset rajat. Ne olivat 1700-luvun logo mania. Tämän kokoelman tavoitteena on näyttää logon voima menneisyydestä nykypäivään ja luoda Macaroni Club itsessään brändinä. Suunnittelun yksityiskohdat ovat saaneet inspiraatiota vuonna 1770 tehdyistä Makaroni-puvuista ja nykyisestä muotisuuntauksesta äärimmäisillä volyymeilla ja pituudella.

Verkkosivusto

Tailor Made Fragrance

Verkkosivusto Räätälöidyt tuoksut syntyivät italialaisen yrityksen kokemuksesta, joka on erikoistunut hajusteiden, ihonhoito-, värikosmetiikka- ja kodin tuoksualan pääpakkausten kehittämiseen ja tuotantoon. Webgriffe: n rooli oli tukea asiakasliiketoimintastrategiaa suunnittelemalla bränditietoisuutta suosivan ratkaisun, ja uuden liiketoimintayksikön lanseeraus keskittyi antamaan käyttäjille mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen ja täysin räätälöity hajuvesi, joka käynnistää askeleen laajassa teollisuuden kasvuprosessissa ja B2B-tarjonnan segmentointi.

Ilmanlaadunvalvonta

Midea Sensia AQC

Ilmanlaadunvalvonta Midea Sensia AQC on älykäs hybridi, joka yhdistää kodin sisustuksen sekä eleganssilla että tyylillä. Se tuo humanisoitua tekniikkaa ja innovaatioita ominaisuuksien avulla, säätämällä lämpötilan ja ilmanlaadun puhdistusta valaistuksella ja maljakoilla huoneen sisustukseen. Hyvinvointi saavutetaan anturitekniikan avulla, joka pystyy lukemaan ympäristöä ja pitämään paikallisen lämpötilan ja kosteuden vakaana, MideaAppin aiemman asennuksen mukaan.

Autonominen Liikkuva Robotti

Pharmy

Autonominen Liikkuva Robotti Autonominen navigointirobotti sairaalan logistiikkaan. Se on tuote- ja palvelujärjestelmä, jonka avulla voidaan toimittaa turvallisia ja tehokkaita toimituksia vähentämällä terveydenhuollon ammattilaisten mahdollisuuksia altistua sairaudelle, hillitsemään pandeemisia sairauksia sairaalan henkilökunnan ja potilaiden välillä (COVID-19 tai H1N1). Suunnittelu auttaa käsittelemään sairaalatoimituksia helposti ja turvallisesti käyttämällä helppoa käyttäjän vuorovaikutusta ystävällisen tekniikan avulla. Robottiyksiköillä on kyky liikkua itsenäisesti sisäympäristöön ja heillä on synkronoitu virtaus samanlaisten yksiköiden kanssa, ja ne pystyvät robotisoimaan ryhmäyhteistyötä.

Asunto

Shkrub

Asunto Shkrub-talo näytti rakkaudesta ja rakkaudesta - rakastava pari, jolla oli kolme lasta. Talon DNA sisältää rakenteelliset esteettiset periaatteet, jotka löytävät inspiraatiota Ukrainan historiasta ja kulttuurista japanilaisen viisauden innoittamana. Maaelementti materiaalina antaa itsensä tuntea kodin rakenteellisissa piirteissä, kuten alkuperäisessä olkikattoisessa katossa ja kauniissa ja tiheissä kuvioiduissa saviseinissä. Ajatus maksamisesta kunnianosoitukseksi perustamispaikkana voidaan havaita koko kodissa kuin herkkä ohjauslanka.

Smart Aroma Diffusor

Theunique

Smart Aroma Diffusor Agarwood on harvinaista ja kallista. Sen tuoksu saadaan vain polttamalla tai uuttamalla, sitä voidaan käyttää sisätiloissa ja antaa harvat käyttäjät. Rajoituksen rikkomiseksi luodaan älykäs aromidiffuusori ja luonnon käsin tehdyt agarwood-tabletit 3 vuoden työn jälkeen yli 60 mallilla, 10 prototyypillä ja 200 kokeella. Se esittelee uuden mahdollisen liiketoimintamallin ja kontekstin agarwood-teollisuudelle. Käyttäjät voivat yksinkertaisesti asettaa diffuusorin auton sisälle, mukauttaa aikaa, tiheyttä ja aromien monimuotoisuutta helposti ja nauttia kiehtovasta aromaterapiasta minne ikinä menetkin ja aina ajaessasi.