Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaiutin

Black Hole

Kaiutin Musta reikä, joka on suunniteltu nykyaikaisen älykkään tekniikan pohjalta, ja se on kannettava Bluetooth-kaiutin. Se voidaan kytkeä mihin tahansa matkapuhelimeen, jolla on erilaiset alustat, ja siellä on USB-portti yhteyden muodostamiseksi ulkoiseen kannettavaan tallennustilaan. Sulautettua valoa voidaan käyttää pöytävalaisimena. Lisäksi Black Holen houkutteleva ulkonäkö tekee siitä niin houkuttelevia astioita, joita voitaisiin käyttää sisustussuunnittelussa.

Kannettava Bluetooth-Kaiutin

Black Box

Kannettava Bluetooth-Kaiutin Tämä on kannettava Bluetooth-kaiutin. Se on kevyt ja pieni, ja sillä on emotionaalinen muoto. Suunnittelin Black Box -kaiutinmuodon yksinkertaistamalla aaltojen muotoa. Stereoäänen kuuntelemiseksi siinä on kaksi kaiutinta, vasen ja oikea. Myös nämä kaksi kaiutinta ovat kumpikin osa aaltomuotoa. Yksi on positiivisen aallon muoto ja yksi negatiivisen aallon muoto. käyttöä varten, tämä laite voi yhdistää parin muihin elektronisiin laitteisiin, kuten matkapuhelimeen ja tietokoneeseen, Bluetoothilla ja toistaa äänen. Lisäksi siinä on akun jakaminen. Kun kootaan kaksi kaiutinta, pöydälle ilmestyy musta laatikko, kun sitä ei käytetä.

Myyntikeskus

Ad Jinli

Myyntikeskus Hankkeella on kunnostettu kaupunkitontin vanhoja rakennuksia ja annettu rakennuksille uusi toiminnallinen tehtävä vastaamaan uusia toiminnallisia vaatimuksia. Suunnittelijat yrittävät saada ihmiset hyväksymään modernin tyylin nelitasoisessa kaupungissa rakennusten julkisivumuutoksista sisätilojen suunnitteluun projektin toteutuksen eheyden varmistamiseksi.

Kannettava Kaiutin

Seda

Kannettava Kaiutin Seda on älykkyysteknologian perustoiminnallinen laite. Keskellä oleva kynänpidike on tilan järjestäjä. Lisäksi digitaaliset ominaisuudet, kuten USB-portti ja Bluetooth-yhteys, tekevät siitä kannettavan soittimen ja kaiuttimen, jolla on kotialue. Ulkoiseen runkoon upotettu valopalkki toimii pöytävalaisimena. Myös ylellisen houkutteleva ulkoasu tekee siitä niin houkuttelevia kodinteollisuuden tuotteita voidaan käyttää sisustussuunnittelussa. Avaruuden parempi käyttö on myös yksi Sedaan olennaisia piirteitä.

Toimisto

Phuket VIP Mercury

Toimisto Perustuen avoimuuden ja brändin perusteellisen tutkimuksen teemaan, tutkinut mallia ja luonut visuaalisen integroinnin visuaalisen laajennettavuuden ja bränditutkimuksen kanssa planeetan kanssa tärkeimpänä luovana elementtinä. Suunnitelma ratkaisi seuraavat kolme ongelmaa uusilla visuaalisilla ajatuksilla: Avaruuden avoimuuden ja toimintojen tasapaino; Avaruuden funktionaalisten alueiden jakautuminen ja yhdistäminen; Perustilatyylin säännöllisyys ja muutos.

Verkkosivusto

Travel

Verkkosivusto Suunnittelussa käytettiin minimalistista tyyliä, jotta käyttökokemusta ei kuormitettaisi tarpeettomalla tiedolla. Minimalistisen tyylin käyttäminen matkailualalla on myös erittäin vaikeaa, koska käyttäjän on saatava täydelliset tiedot matkoistaan yksinkertaisen ja selkeän suunnittelun rinnalla, eikä tätä ole helppo yhdistää.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.