Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Laminoitu Bambu Jakkara

Kala

Laminoitu Bambu Jakkara Kala, laminaattisesta bambusta valmistettu jakkara, jonka sisäänvedettävä mekanismi on keskiakselilla. Ottaen öljypaperi sateenvarjorakenteen inspiraatiokseen, laminoitu bambu nauha lämpökäsiteltiin ja puristin kiinnitettiin puumuottiin, joka taivutettiin muotoon, osoittaen sen yksinkertaisuuden ja itämaisen viehättävyyden. Mielenkiintoista kyllä, suunnitellun laminoidun bamburakenteen joustavuus ja sisäänvedettävä mekanismi keskiakselilla löytävät vuorovaikutuksen istuessaan Kala-jakkaralla, se laskeutuu kevyesti ja sujuvasti, ja kun se nousee Kalan jakkarasta, se nousee takaisin asentoonsa .

Projektin nimi : Kala, Suunnittelijoiden nimi : ChungSheng Chen, Asiakkaan nimi : Tainan University of Technology/ Product Design Department.

Kala Laminoitu Bambu Jakkara

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.