Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirja

The Big Book of Bullshit

Kirja Big Book of Bullshit -julkaisu on graafinen tutkimus totuudesta, luottamuksesta ja valheista, ja se on jaettu 3 visuaalisesti rinnakkaiseen lukuun. Totuus: Kuvitettu essee petoksen psykologiasta. The Trust: visuaalinen tutkimus luottamuksen käsitteestä ja The Lies: Kuvitettu galleria paskaa, jotka kaikki ovat peräisin nimettömistä petoksen tunnustuksista. Kirjan visuaalinen ulkoasu on saanut inspiraationsa Jan Tschicholdin "Van de Graafin kaanonista", jota käytetään kirjan suunnittelussa jakamaan sivu miellyttäviin mittasuhteisiin.

Lelu

Werkelkueche

Lelu Werkelkueche on sukupuolten kannalta avoin toimintatyöpiste, jonka avulla lapset voivat uppoutua vapaisiin leikkimaailmoihin. Siinä yhdistyvät lasten keittiön ja työpöydän muodolliset ja esteettiset ominaisuudet. Siksi Werkelkueche tarjoaa monipuolisia leikkimahdollisuuksia. Kaarevaa vanerista valmistettua työtasoa voidaan käyttää pesualtaan, työpajan tai laskettelurinteenä. Sivulokeroissa voi olla säilytys- ja piilotilaa tai paistaa rapeita sämpylöitä. Värikkäiden ja vaihdettavien työkalujen avulla lapset voivat toteuttaa ideoitaan ja matkia aikuisten maailmaa leikkisällä tavalla.

Valaistuselementit

Collection Crypto

Valaistuselementit Crypto on modulaarinen valaistuskokoelma, koska se voi laajentua sekä pysty- että vaakasuunnassa riippuen siitä, miten kunkin rakenteen muodostavat yksittäiset lasielementit jakautuvat. Suunnittelua inspiroinut idea on peräisin luonnosta, joka muistuttaa erityisesti jääkivikiviä. Crypto-esineiden erikoisuus piilee niiden elävässä puhalletussa lasissa, joka mahdollistaa valon leviämisen moneen suuntaan erittäin pehmeästi. Tuotanto tapahtuu täysin käsintehdyllä prosessilla, ja loppukäyttäjä päättää, miten lopullinen asennus kootaan, joka kerta eri tavalla.

Taidevalokuvaus

Talking Peppers

Taidevalokuvaus Nus Nousin valokuvat näyttävät edustavan ihmisruumiita tai niiden osia, todellisuudessa havainnoija haluaa nähdä ne. Kun tarkkailemme mitä tahansa, jopa tilannetta, tarkkailemme sitä emotionaalisesti ja tästä syystä annamme usein itsemme pettää. Nus Nous -kuvissa on ilmeistä, kuinka ambivalenssin elementti muuttuu mielen hienovaraiseksi jalostukseksi, joka vie meidät pois todellisuudesta ja johdattaa meidät kuvitteelliseen ehdotuksista muodostuvaan labyrinttiin.

Lasipullotettu Kivennäisvesi

Cedea

Lasipullotettu Kivennäisvesi Cedea-vesisuunnittelu on saanut inspiraationsa Ladinin Dolomiiteista ja legendoista luonnonvaloilmiöstä Enrosadirasta. Ainutlaatuisen mineraalinsa vuoksi Dolomiitit syttyvät punertavaan, polttavaan sävyyn auringonnousun ja auringonlaskun aikaan luoden maisemiin maagisen tunnelman. "Muistuttamalla legendaarista taikapuutarhaa", Cedea-pakkaus pyrkii vangitsemaan juuri tämän hetken. Tuloksena on lasipullo, joka saa veden häikäisemään ja hohtamaan hämmästyttävällä tavalla. Pullon värit on tarkoitettu muistuttamaan mineraalin ruusunpunaisessa ja taivaan sinisessä kylpevien Dolomiittien erityistä hehkua.

Lippulaivateekauppa

Toronto

Lippulaivateekauppa Kanadan vilkkain ostoskeskus tuo Studio Yimun tuoreen uuden hedelmäteemyymälän suunnittelun. Lippulaivamyymäläprojekti oli ihanteellinen brändäystarkoituksiin, jotta siitä tulisi kauppakeskuksen uusi hotspot. Kanadalaisen maiseman inspiroima Kanadan Blue Mountainin kaunis siluetti on painettu seinän taustalle kaikkialla myymälässä. Konseptin toteuttamiseksi Studio Yimu teki käsityönä 275 cm x 180 cm x 150 cm tehdasveistoksen, joka mahdollistaa täyden vuorovaikutuksen jokaisen asiakkaan kanssa.