Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sisustus Yhteiset Tilat

Highpark Suites

Sisustus Yhteiset Tilat Highpark Suites Common Areas tutkii kaupunkien Gen-Y-elämäntapojen saumatonta integrointia vihreään elämiseen, liike-, vapaa-ajan ja yhteisöön. Wow-teknisistä aulaista veistoksellisiin taivaspuistoihin, juhlasaliin ja funky-kokoushuoneisiin nämä mukavuustilat on suunniteltu asukkaille käytettäväksi kodin laajennuksena. Saumattomien sisäilma-olojen, joustavuuden, vuorovaikutteisten hetkien ja kaupunkien väri- ja tekstuurivalikoiman innoittamana MIL Design työnsi rajat luomaan ainutlaatuisen, kestävän ja kokonaisvaltaisen yhteisön, jossa jokaisessa tilassa on asukkaat ja trooppinen ympäristö mielessä

Kirjakauppa, Ostoskeskus

Jiuwu Culture City , Shenyang

Kirjakauppa, Ostoskeskus Jato Designille annettiin tehtäväksi muuttaa perinteinen kirjakauppa dynaamiseksi, monikäyttötilaksi - olla paitsi ostoskeskus, myös kulttuurikeskus kirja-inspiroiduille tapahtumille ja muulle. Keskipice on "sankari" -tila, jossa kävijät siirtyvät vaaleamman sävyiseen puurakenteiseen ympäristöön, jota on parannettu dramaattisilla kuvioilla. Lyhtymäiset kokonit roikkuvat katosta, kun portaat toimivat yhteisötiloina, jotka rohkaisevat kävijöitä viipymään ja lukemaan portaita istuessa.

Juliste

Cells

Juliste PIY rakensi 19. heinäkuuta 2017 pienen rakennuksen Melbournessa, Australiassa. Se on pieni linna, joka on koottu 761 komponentista, ja he nimittivät sen "Soluiksi". Solmut on suunniteltu käsin käännetyiksi lankoiksi ja suoriksi kärkiksi, jotka on esitetty yhteenvetona nimellä "East Tenon". West Mortise ". Löydät heidän tuotteet, mukaan lukien muuttuvat hyllyt, tutkimus- ja kenkätelineet, jne., Jotka kaikki on hajotettu ja koottu uudelleen organismiin. Ja sitten tunnet heidän halunsa kasvaa vapaasti.

Hotellin Sisustus

Stories Container

Hotellin Sisustus Kontti kuljettaa rahtia paikkoihin. Hotelli tarjoaa lepopaikkoja matkustajille. Ohimenevä lepopaikka on mitä heillä on yhteistä. Siksi käytä "konttia" hotellin käsitteenä. Hotelli ei ole vain lepopaikka, vaan myös persoonallisuus. Jokaisella huoneella on oma ilmaisu ja persoonallisuus. Siksi luo kahdeksan erilaista sviittiä seuraavina: Hemmottele, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey ja Ballerina. Talli talo ei ole vain lepopaikka, vaan myös huoltoasema hengellesi.

Toimistojen Sisustus

Yuli Design Studio

Toimistojen Sisustus Kaduilla on aina liian monta sotkuista kylttiä pysty-, vaaka- ja sivusuunnassa, mikä estää todellisen arkkitehtonisen näkemyksen. Tämä kehottaa pohtimaan, miten kyltit uudelleen määritellään, jotta parannettaisiin ja päivitettäisiin tällaisten ulkokoristetuotteiden vaikutuksia. Sisustuspiste on hajottaa edellinen asettelu. Luonnollinen valaistus otetaan käyttöön. Parvi on rakennettu kohotetulla tilassa. Missä portaat olivat, sitä muutetaan. Portaiden muuttaminen vähentää pystysuorien liikkeiden aikaa. Tämä luo uuden mahdollisuuden vanhoista rajoista.

Kampaamo

Taipei Eros

Kampaamo Kampaamot perustuvat mustan, valkoisen ja harmaan värin geometriaan. Hiusten leikkaamisen eleet muunnetaan veistoksellisten kokonaisuuksien massaksi. Kolmionmuotoinen muoto muotoilee toiminnalliset kuutiot ja tasot katosta lattioihin paaluttamisen, leikkaamisen ja ompelemisen avulla. Jakoviivoihin upotetut valopalkit edistävät lukuisia valaisinhihnoja, jotka toimivat lisävalaistuksena ratkaiseen samalla alakaton tilan. Ne ulottuvat ja mutkistuvat suuren peilin heijastuksen myötä, kulkevat vapaasti tasojen ja kolmiulotteisuuden välillä.