Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Uimakerho

Loong

Uimakerho Palvelukeskeisen liiketoiminnan yhdistäminen uusiin liiketoimintamuotoihin on suuntaus. Suunnittelija integroi kokeellisesti projektin aputoiminnot pääliiketoimintaan, optimoi uudelleen vanhempien ja lasten liikuntaharjoituksen päätoiminnot ja rakentaa projektin kattavaksi uima- ja liikuntakasvatusalueeksi, integroimalla viihteen ja vapaa-ajan.

Viinitarra

Guapos

Viinitarra Suunnittelulla pyritään sulautumaan moderni muotoilu ja taiteen pohjoismaiset taipumukset kuvaamaan viinin alkuperämaata. Jokainen reunaleikkaus edustaa korkeutta, jossa jokainen viinitarha kasvaa, ja vastaavaa väriä rypälelajikkeelle. Kun kaikki pullot on kohdistettu linjaan, se muodostaa Portugalin pohjoisosan, alueen, joka synnyttää tämän viinin, maiseman muodot.

Lastenkerho

Meland

Lastenkerho Koko projekti on saanut aikaan teeman vanhempien ja lasten sisätilojen leikkipaikan erinomaisen ilmaisun, osoittaen erittäin täydellisen ja johdonmukaisuuden suoraviivaisessa ja avaruuskertomuksessa. Hienovarainen linjasuunnittelu yhdistää eri toiminnalliset alueet ja tajuaa vierailijavirtojen rationaalisuuden. Avaruuden kertomus puolestaan yhdistää eri tilat täydellisen juonen kautta ja johtaa kuluttajat kokemaan vanhempien ja lasten vuorovaikutuksen upea matka.

Asunto

Home in Picture

Asunto Projekti on asuintila, joka on luotu neljän lapsen perheelle, jossa on kaksi lasta. Kodisuunnittelun luoma unelmamaan ilmapiiri ei ole vain lapsille luodun satumaailman lisäksi myös futuristisessa mielessä ja hengellisessä järkytyksessä, jonka perinteisen kodin sisustamisen haaste tuo mukanaan. Suunnittelija ei sitoutunut jäykkiin menetelmiin ja malleihin, vaan hajotti perinteisen logiikan ja esitteli uudenlaisen tulkinnan elämäntavasta.

Asuin Sisustus

Inside Out

Asuin Sisustus Arkkitehtisuunnittelijan ensimmäinen itsenäinen yksilöllinen sisustusprojekti, jossa valittiin sekoitus japanilaisia ja pohjoismaisia kalusteita mukavan ja miellyttävän ilmapiirin luomiseksi. Puuta ja kangasta käytetään pääosin koko asunnossa, vähällä valaisimella. Käsite "Inside Out" puulaatikko paljastettiin kytketyllä puisella sisäänkäynnillä ja käytävällä ollessa avoinna olohuoneelle "sisäpuolella"; esittelemme kirjoja ja taidenäytöksiä, joissa huoneet ovat "ulkopuolella"; asuintiloja palvelevien tilojen tasku.

Vanhan Linnan Palauttaminen

Timeless

Vanhan Linnan Palauttaminen Omistaja osti Crawfordtonin talon Skotlannista huhtikuussa 2013 pyrkiessä palauttamaan muinaisen Skotlannin aatelisen alkuperäisen maun ja sopimaan moderniin elämään. Muinaisen linnan ominaisuudet ja historialliset talletukset säilyvät alkuperäisellä maulla. Eri vuosisatojen muotoiluesteettiikka ja alueellinen kulttuuri törmäävät taiteellisiin kipinöihin samassa tilassa.