Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Se On Seinälle Ripustettu Wc-Pannu

SEREL Purity

Se On Seinälle Ripustettu Wc-Pannu Vaikka Purity-wc-kulho pääsee pehmeiden siirtymisten dominointiin, se jättää myös yksinkertaiset ja minimaaliset tuulet ympäristöön. Sen lisäksi, että se vaikuttaa käyttäjään esteettisesti, se kohtaa myös puhtauden ja viattomuuden sekä kunnioittaa luontoa. Yleinen lähestymistapa helposti irrotettavien, lukitusmekanismin sisältävien wc-istuimien istuinkotelosarjan suunnittelussa on toiminnanohjauspainikkeet, jotka asetetaan kannesarjan sisäosaan. Painikkeet, joihin käyttäjä koskettaa, asetetaan alueille, jotka ovat vaikeimpia likaantua, joten tämä antaa lisäetua hygieniaan.

Kylpyhuoneessetti

FRACTURE

Kylpyhuoneessetti Ainutlaatuinen keramiikkatuotteiden tyyli, murtolasiratojen merkittävä muotoilu Kommentti dekonstruktivismi… Murtuma Rakenteen komponenttien eheyden hajoaminen, pinnoilla pelattavat pelit, jotta geometrisista suunnitteluelementeistä saadaan tuotteen ulkopinnat ja siirretään dekonstruktivistinen tyyli -sarja esimerkki murtuma Bienin kohtaamasta yhdestä merkittävimmistä sarjoista.

Ruokapöydän Kaappi

Baan

Ruokapöydän Kaappi "baan" on eräänlainen kaappi, joka on erityisesti suunniteltu illalliskäyttöön. Sen ainutlaatuinen ulkonäkö ja vahvuus on kertomusta, joka liittyy funktiona. Kabinettijärjestelmillä on useita erottavia piirteitä. Takka ja savupiippu edustavat kaapin erilaisia toimintoja ja piirteitä, jotka erotetaan tarinalla, kuten ruokailuvälineiden lisäosa ja kudosrasia. Lisäksi viinilaseja edustaa kattokruunu ja astinhyllyä symboloi portaikko. Talossa on neljä pääkomponenttia, joista kerrotaan ideoista.

Lamppu

Muse

Lamppu 'Voitetun buddhalaisuuden' innoittamana sanomallaan, että universumissamme ei ole absoluuttisia ominaisuuksia, olemme antaneet 'valolle' paradoksaalisen laadun antamalla sille 'fyysisen läsnäolon'. Sen kannustama meditaation henki oli voimakas inspiraation lähde, jota käytimme tämän tuotteen luomiseen; "ajan", "aineen" ja "valon" ominaisuuksien yhdistäminen yhdeksi tuotteeksi.

Keraaminen

inci

Keraaminen Eleganssin peili; Inci heijastaa helmen kauneutta mustavalkoisilla vaihtoehdoilla ja on oikea valinta niille, jotka haluavat heijastaa aatelisuutta ja tyylikkyyttä tiloihin. Inci-linjoja tuotetaan 30 x 80 cm -kokoisina, ja ne lähettävät valkoisen ja mustan tyylin olohuoneisiin. Valmistettu käyttämällä kolmiulotteista digitaalista painotekniikkaa.

Ajopiirturiohjelmoija

Optimo

Ajopiirturiohjelmoija Optimo on uraauurtava kosketusnäyttö, joka on tarkoitettu kaikkien hyötyajoneuvoihin asennettujen digitaalisten ajopiirtureiden ohjelmointiin ja kalibrointiin. Nopeuteen ja helppokäyttöisyyteen keskittyen Optimo yhdistää langattoman tiedonsiirron, tuotesovellustiedot ja joukon erilaisia anturiyhteyksiä kannettavaan laitteeseen käytettäväksi ajoneuvon ohjaamossa ja korjaamossa. Suunniteltu optimaaliseen ergonomiaan ja joustavaan paikannukseen, sen tehtävälähtöinen käyttöliittymä ja innovatiivinen laitteisto parantavat dramaattisesti käyttäjän kokemusta ja vie ajopiirturien ohjelmoinnin tulevaisuuteen.