Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Oliivi Kulho

Oli

Oliivi Kulho OLI, visuaalisesti minimalistinen esine, suunniteltiin perustuen sen toimintaan, ajatukseen piilottaa tietystä tarpeesta johtuvat kuopat. Se seurasi havaintoja eri tilanteista, kaivojen rumuudesta ja tarpeesta parantaa oliivin kauneutta. Kaksikäyttöpakkauksena Oli luotiin niin, että kun se avattiin, se korosti yllätystekijää. Suunnittelijaa inspiroivat oliivin muoto ja sen yksinkertaisuus. Posliinin valinta liittyy itse materiaalin arvoon ja käytettävyyteen.

Monitoiminen Työpöytä

Portable Lap Desk Installation No.1

Monitoiminen Työpöytä Tämä kannettavan kannettavan tietokoneen asennus nro 1 on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille joustava, monipuolinen, keskittynyt ja siisti työtila. Pöytä on erittäin tilaa säästävä seinäasennusratkaisu, ja sitä voidaan säilyttää tasaisesti seinää vasten. Bambuvalmistettu pöytä on irrotettavissa seinäkiinnikkeestä, jonka avulla käyttäjä voi käyttää sitä kannettavana työpöydällä kotona eri paikoissa. Pöytä sisältää myös uran yläosassa, jota voidaan käyttää puhelimen tai tabletin jalustana tuotteen käyttökokemuksen parantamiseksi.

Vesi- Ja Väkevät Lasit

Primeval Expressions

Vesi- Ja Väkevät Lasit Munanmuotoiset kristallilasit, viisto leikkaus. Yksinkertainen tippa lasimaista nestettä, luonnollinen linssi, vangittu elävinä kristall laseissa, jotka riemuitsevat iloisesti pyöreydestään samalla kun säilyttävät stabiilisuutensa harkittujen materiaalien järjestämisen avulla. Heidän rocking luo rento ja hauska ilmapiiri. Lasit sopivat diskreettisesti kämmenelle, kun niitä pidetään kiinni. Symbioosissa pehmeästi suunniteltujen käsintehtyjen vuoristoratojen kanssa pähkinä- tai ksyliitti - vanhasta puusta. Lisätty ellipsinmuotoisilla pähkinäalustoilla kolmelle tai kymmenelle lasille ja sormenruoka-alustalle. Tarjottimet ovat pyöritettävissä tasaisen elliptisen muodonsa vuoksi.

Tuoli

Tulpi-seat

Tuoli Tulpi-design on hollantilainen muotoilustudio, jolla on tyylikäs omituinen, omaperäinen ja leikkisä muotoilu sisä- ja ulkoympäristöihin, keskittyen pääasiassa julkiseen suunnitteluun. Marco Manders saavutti kansainvälisen tunnustuksen Tulpi-istuimellaan. Näyttävä Tulpi-istuin lisää väriä mihin tahansa ympäristöön. Se on ihanteellinen yhdistelmä suunnittelua, ergonomiaa ja kestävyyttä valtavalla hauskalla tekijällä! Tulpi-istuin taittuu automaattisesti matkustajansa noustessa, mikä takaa seuraavalle käyttäjälle puhtaan ja kuivan istuimen! Tulpi-istuimen 360 asteen kierto antaa sinun valita oman näkymäsi!

Kaupunkien Valaistus

Herno

Kaupunkien Valaistus Projektin haasteena on suunnitella kaupunkien valaistus Teheranin ympäristön kanssa ja vedota kansalaisiin. Tämän valon innoitti Azadi-torni: Teheranin tärkein symboli. Tämä tuote on suunniteltu valaisemaan ympäröivää aluetta ja ihmisiä lämpimän valon säteilyllä ja luomaan ystävällinen ilmapiiri eri väreillä.

Langattomat Kaiuttimet

FiPo

Langattomat Kaiuttimet FiPo (lyhennetty muoto ‚ÄĚFire Power‚ÄĚ) silm√§√§npist√§v√§ll√§ suunnittelullaan viittaa √§√§nen syv√§√§n tunkeutumiseen luusoluihin suunnittelun inspiraationa. Tavoitteena on tuottaa korkeaa tehoa ja laatua √§√§nt√§ kehon luuhun ja sen soluihin. T√§m√§n avulla k√§ytt√§j√§ voi yhdist√§√§ kaiuttimen matkapuhelimeen, kannettavaan tietokoneeseen, tablet-laitteisiin ja muihin laitteisiin Bluetoothin kautta. Kaiuttimien sijoituskulma on suunniteltu ottaen huomioon ergonomiset standardit. Lis√§ksi kaiutin voidaan erottaa lasipohjastaan, mink√§ avulla k√§ytt√§j√§ voi ladata sen.