Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julkinen Alue

Quadrant Arcade

Julkinen Alue Grade II -luettelossa oleva pelihalli on muutettu kutsuvaksi kadun lÀsnÀoloksi jÀrjestÀmÀllÀ oikea valo oikeaan paikkaan. YmpÀristön valaistusta kÀytetÀÀn yleensÀ kokonaisvaltaisesti ja sen vaikutukset jÀrjestetÀÀn hierarkkisesti saavuttamaan valokuvioissa muutokset, jotka herÀttÀvÀt mielenkiintoa ja edistÀvÀt tilan lisÀÀntynyttÀ kÀyttöÀ. Strategista sisÀllyttÀmistÀ dynaamisen ominaisuuden riipuksen suunnitteluun ja sijoitteluun hallittiin yhdessÀ taiteilijan kanssa niin, ettÀ visuaaliset tehosteet nÀyttÀvÀt hienoilta kuin ylivoimaisilta. PÀivÀnvalon heikentyessÀ tyylikÀs rakenne korostuu sÀhkövalaistuksen rytmillÀ.

Laajennettava PöytÀ

Lido

Laajennettava PöytÀ Lido taittuu pieneen suorakaiteen muotoiseen laatikkoon. Taitettuna se toimii sÀilytyslaatikkona pienille esineille. Jos ne nostavat sivulevyt, niveljalat työntyvÀt ulos laatikosta ja Lido muuttuu teepöydÀksi tai pieneksi pöydÀksi. Samoin, jos ne avaavat sivulevyt kokonaan molemmilta puolilta, se muuttuu suureksi pöydÀksi, jonka ylÀlevyn leveys on 75 cm. TÀtÀ pöytÀÀ voidaan kÀyttÀÀ ruokapöydÀksi, etenkin Koreassa ja Japanissa, jossa lattialla istuminen ruokailun aikana on yleinen kulttuuri.

Soitin

DrumString

Soitin Kahden soittimen yhdistÀminen tarkoittaa uuden ÀÀnen syntymistÀ, uutta toimintoa instrumenttien kÀytössÀ, uutta tapaa soittaa, uutta ulkonÀköÀ. Rummien huomautusvaa'at ovat kuten D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 ja merkkijonovaa'at on suunniteltu EADGBE-jÀrjestelmÀÀn. DrumString on kevyt ja siinÀ on hihna, joka on kiinnitetty olkapÀiden ja vyötÀrön pÀÀlle. Siksi instrumentin kÀyttÀminen ja pitÀminen on helppoa ja antaa sinulle kyvyn kÀyttÀÀ kahta kÀttÀ.

PolkupyörÀkypÀrÀ

Voronoi

PolkupyörÀkypÀrÀ KypÀrÀ on inspiroitu 3D Voronoi -rakenteesta, joka on laajalti levinnyt luonnossa. Parametrisen tekniikan ja bionikan yhdistelmÀllÀ polkupyörÀkypÀrÀssÀ on parantava ulkoinen mekaaninen jÀrjestelmÀ. Se eroaa perinteisestÀ hiutaleiden suojarakenteesta sen lyömÀttömÀssÀ bionisessa 3D-mekaanisessa jÀrjestelmÀssÀ. Kun tÀmÀ rakenne osuu ulkoiseen voimaan, se osoittaa parempaa vakautta. Kevyyden ja turvallisuuden tasapainossa kypÀrÀ pyrkii tarjoamaan ihmisille mukavamman, muodikkaamman ja turvallisemman henkilökohtaisen suojan polkupyörÀkypÀrÀn.

SohvapöytÀ

Planck

SohvapöytÀ PöytÀ on tehty erilaisista vaneriosista, jotka on liimattu yhteen paineen alaisena. Pinnat hiotaan ja kerrotaan matolla ja erittÀin vahvalla lakalla. On 2 tasoa - koska pöydÀn sisÀosa on ontto - mikÀ on erittÀin kÀytÀnnöllinen aikakauslehtien tai lehtiöiden sijoittamiseen. PöydÀn alla on rakennettu luotirenkaita. Joten etÀisyys lattian ja pöydÀn vÀlillÀ on hyvin pieni, mutta samalla sitÀ on helppo siirtÀÀ. Vanerin kÀyttö (pystysuora) tekee siitÀ erittÀin vahvan.

Kiesitilo-Konsepti

Dhyan

Kiesitilo-Konsepti Dyhan lounge -konsepti yhdistÀÀ modernin suunnittelun perinteisiin itÀisiin ideoihin ja sisÀisen rauhan periaatteisiin yhdistÀmÀllÀ luontoon. KÀyttÀmÀllÀ Lingam-muotoa inspiraationa ja Bodhi-puuta ja japanilaista puutarhaa perustana konseptin moduuleille, Dhyan (sanskritin kielellÀ meditoi) muuttaa itÀfilosofiat monimuotoisiksi kokoonpanoiksi, jolloin kÀyttÀjÀ voi valita polunsa zen / rentoutumiseen. Vesitilatila ympÀröi kÀyttÀjÀÀ vesiputouksella ja lampilla, kun taas puutarhatila ympÀröi kÀyttÀjÀÀ vihreys. Vakiotila sisÀltÀÀ sÀilytystilat alustana, joka toimii hyllynÀ.