Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jakkara

Kagome

Jakkara Sen on suunnitellut Shinn Asano graafisen suunnittelun taustalla. Sen on 6-osainen teräskalustekokoelma, joka muuttaa 2D-viivat 3D-muotoiksi. Jokainen kappale, mukaan lukien “kagome jakkara”, on luotu linjoilla, jotka minimoivat ylimäärän ilmaisemaan sekä muodon että toimivuuden monissa sovelluksissa, ainutlaatuisten lähteiden, kuten perinteisen japanilaisen käsityön ja kuvioiden, innoittamana. Kagome-jakkara on valmistettu 18 suorakulmaisesta kolmiosta, jotka tukevat toisiaan, ja ylhäältä katsottuna muodostaa perinteisen japanilaisen käsityökuvion kagome moyou.

Muokattava All-In-One-Tietokone

BENT

Muokattava All-In-One-Tietokone Suunniteltu massa räätälöinnin periaatteella, täyttämällä käyttäjän tarpeet paremmin massatuotannon rajoissa. Projektin päähaasteena oli tuoda esiin muotoilu, joka täyttäisi neljän käyttäjäryhmän erilaiset tarpeet massatuotannon rajoissa. Kolme pääasiallista räätälöintikohtaa määritetään ja käytetään tuotteen erottamiseen näille käyttäjäryhmille: 1.näytön jakaminen2 .näytön korkeuden säätö3.näppäimistö-laskin -yhdistelmä. Muokattava toissijainen näyttömoduuli on liitetty ratkaisuna ja ainutlaatuinen muokattava näppäimistö-laskin -yhdistelmä on

Lamppu

Hitotaba

Lamppu Sen on suunnitellut Shinn Asano graafisen suunnittelun taustalla. Sen on 6-osainen teräskalustekokoelma, joka muuttaa 2D-viivat 3D-muotoiksi. Jokainen kappale, mukaan lukien ”hitotaba-lamppu”, on luotu linjoilla, jotka minimoivat ylimäärän ilmaisemaan sekä muodon että toimivuuden monissa sovelluksissa, ainutlaatuisten lähteiden, kuten perinteisen japanilaisen käsityön ja kuvioiden, innoittamana. Hitotaba-lamppu on inspiroinut luonnonkauniista näkymästä Japanin maaseudulle, jossa riisin oljen kimppuja ripustetaan alaspäin kuivumaan sadonkorjuun jälkeen.

Teatterituoli

Thea

Teatterituoli MENUT on lasten suunnitteluun keskittyvä suunnittelusstudio, jonka selkeä tavoite on ravitella silta aikuisten kanssa. Filosofiamme on tarjota innovatiivinen visio nykyajan perheen elämäntavasta. Esittelemme teatterituolia THEA. Istu alas ja maalaa; luo tarinasi; ja soita ystävillesi! THEA: n keskipiste on takaosa, jota voidaan käyttää näyttämönä. Alaosassa on laatikko, joka avattu kerran piilottaa tuolin selkänojan ja antaa nukketeatterille jonkin verran yksityisyyttä. Lapset löytävät sormenukut laatikosta lavashow'ihin ystäviensä kanssa.

Modulaarinen Sisustusjärjestelmä

More _Light

Modulaarinen Sisustusjärjestelmä Kokoonpantava, purettava ja ekologisesti kestävä modulaarinen järjestelmä. More_Lightilla on vihreä sielu ja sitä on erittäin helppo käyttää. Se on innovatiivinen ja ihanteellinen tyydyttämään kaikki päivittäiset tarpeemme sen neliömoduulien ja yhteisen järjestelmän joustavuuden ansiosta. Erikokoisia ja -syvyisiä kirjahyllyjä, hyllyt, paneeliseinät, näyttötelineet ja seinäyksiköt voidaan koota. Saatavilla olevan laajan viimeistely-, väri- ja tekstuurivalikoiman ansiosta sen persoonallisuutta voidaan parantaa edelleen räätälöitymällä suunnittelulla. Kodinsuunnitteluun, työtiloihin, kauppoihin. Saatavana myös jäkälien kanssa. caporasodesign.it

Shisha, Vesipiippu, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Vesipiippu, Nargile Tyylikkäät orgaaniset linjat ovat vedenalaisen merielämän inspiroimia. Shisha-putki kuin salaperäinen eläin, joka elää jokaisen hengityksen yhteydessä. Suunnittelun ideani oli löytää kaikki mielenkiintoiset prosessit, jotka tapahtuvat putkessa, kuten kuplinta, savuvirtaus, hedelmämosaiikki ja valon leikki. Olen saavuttanut tämän maksimoimalla lasin osuuden ja lähinnä nostamalla funktionaalisen alueen silmätasoon perinteisten shisha-putkien sijasta, missä se on lähes piilotettu maanpinnalle. Oikeiden hedelmäpalojen käyttö lasikorun sisällä cocktaileille parantaa kokemuksen uudelle tasolle.