Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viinilasi

30s

Viinilasi Saara Korpin 30-luvun viinilasi on suunniteltu erityisesti valkoviinille, mutta sitÀ voidaan kÀyttÀÀ myös muihin juomiin. Se on valmistettu kuumassa liikkeessÀ kÀyttÀmÀllÀ vanhoja lasinpuhallustekniikoita, mikÀ tarkoittaa, ettÀ jokainen pala on ainutlaatuinen. Saaran tavoitteena on suunnitella korkealaatuista lasia, joka nÀyttÀÀ mielenkiintoiselta kaikista nÀkökulmista ja nesteellÀ tÀytettynÀ antaa valon heijastua eri nÀkökulmista lisÀÀen nautinnon juomiseen. HÀnen inspiraationsa 30-luvun viinilasille on perÀisin hÀnen aiemmasta 30-luvun konjakkilasisuunnittelustaan. Molemmilla tuotteilla on kupin muoto ja leikkisyys.

Matto

Hair of Umay

Matto Valmistettu muinaisessa nomaditekniikassa ja suojattu UNESCO: n aineettoman kulttuuriperinnön luettelolla, joka tarvitsee kiireellistÀ sÀilyttÀmistÀ. TÀmÀ matto tuo parhaan mahdollisen hyödyn villasta kaltevuusvilla-sÀvyjen ja hienojen kÀsinompeleiden ansiosta, mikÀ luo tilavuudeltaan mukavan tekstuurin. 100-prosenttisesti kÀsintehty, tÀmÀ matto on valmistettu luonnollisista villavÀreistÀ ja sipulikuorella vÀrjÀtystÀ kellertÀvÀstÀ sÀvystÀ. Maton lÀpi kultainen kultainen lanka antaa lausunnon ja muistuttaa tuulen vapaasti virtaavista hiuksista - nomadin jumalatar Umayn hiuksista - naisten ja lasten suojelejasta.

Kahvinkeitin

Lavazza Desea

Kahvinkeitin YstÀvÀllinen kone, joka on suunniteltu tarjoamaan tÀydellinen paketti italialaista kahviviljelyÀ: espressosta aitoon cappuccinoon tai latteen. KosketusliittymÀ jÀrjestÀÀ valinnat kahteen erilliseen ryhmÀÀn - kahviin ja toiseen maitoon. Juomat voidaan rÀÀtÀlöidÀ lÀmpötilan ja maidon vaahdon tehostustoimintojen avulla. Tarvittava palvelu osoitetaan keskellÀ valaistulla kuvakkeella. Koneessa on omistettu lasimuki ja se kÀyttÀÀ Lavazza-muotoa kielellÀ hallitulla pintakÀsittelyllÀ, hienostuneilla yksityiskohdilla ja kiinnittÀmÀllÀ erityistÀ huomiota vÀreihin, materiaaleihin ja vahvistimeen. viedÀ loppuun.

Kahvinkeitin

Lavazza Idola

Kahvinkeitin TÀydellinen ratkaisu kahvin ystÀville, jotka etsivÀt kunnollista italialaista espresso-kokemusta kotona. KosketusherkÀllÀ kÀyttöliittymÀllÀ, jolla on akustinen palaute, on neljÀ valintaa ja lÀmpötilan nosto-toiminto, joka tarjoaa rÀÀtÀlöityjÀ kokemuksia jokaiseen makuun tai tilanteeseen. Kone ilmoittaa puuttuvasta vedestÀ, tÀynnÀ korkkisÀiliöstÀ tai kalkinpoiston tarpeesta lisÀvalaistujen kuvakkeiden avulla ja tippa-alusta voidaan sÀÀtÀÀ helposti. Suunnittelu avoimella hengellÀÀn, laadukkaalla pintakÀsittelyllÀ ja hienostuneella yksityiskohdilla on Lavazzan vakiintuneen muotoisen kielen kehitys.

Espressokeitin

Lavazza Tiny

Espressokeitin Pieni, ystÀvÀllinen espressokeitin tuo aito italialainen kahvikokemus kotiisi. Suunnittelu on iloisesti vÀlimerellinen - koostuu muodollisista perusrakenteista - juhlitsee vÀrejÀ ja soveltaa Lavazza-suunnittelukieltÀ pintakÀsittelyssÀ ja yksityiskohtaisessa suunnittelussa. PÀÀkuori on valmistettu yhdestÀ kappaleesta ja sillÀ on pehmeÀt, mutta tarkasti hallitut pinnat. Keskiharja lisÀÀ visuaalista rakennetta ja etukuvio toistaa vaakateeman, joka esiintyy usein Lavazza-tuotteissa.

Sohva

Gloria

Sohva Suunnittelu ei ole pelkÀstÀÀn ulkoinen muoto, vaan myös tutkimus kohteen sisÀisestÀ rakenteesta, ergonomiasta ja olemuksesta. TÀssÀ tapauksessa muoto on erittÀin vahva komponentti, ja juuri tuotteelle annettu leikkaus antaa sille erityisyyden. Glorian etuna on vahvuus olla 100% mukautettu, lisÀÀmÀllÀ erilaisia elementtejÀ, materiaaleja ja viimeistelyaineita. Suuri erikoisuus on kaikki ylimÀÀrÀiset elementit, jotka voidaan lisÀtÀ rakenteen magneettien kanssa, jolloin tuotteelle saadaan satoja erilaisia muotoja.