Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lelu

Rocking Zebra

Lelu Lapset rakastavat tätä heikkoa keinuvaa lelua, kun taas nykyaikainen ilme, funky grafiikka ja luonnollinen puu ovat todellisia katseenvangitsijoita modernissa kodissa. Suunnittelun haasteena oli säilyttää klassisen perintölehden olennainen luonne ja käyttää edistyksellisiä tekniikoita ja modulaarista rakennusjärjestelmää, jotta tulevaisuuden lisäeläinlajit voidaan sallia pienin osin muutoksin. Pakatun tuotteen piti myös olla kompakti ja alle 10 kg suoraa Internet-myyntikanavaa varten. Muokatun tulostuslaminaatin käyttö on todellinen ensimmäinen, mikä johtaa täydelliseen värin / kuvionsiirtoon täysin naarmuuntumattomalle pinnalle

Kodin Pöydän Huonekalut

Marken Desk

Kodin Pöydän Huonekalut Tämän tyylikkään ja silti vahvan pöydän visuaalisesti kevyt tunne vie meidät takaisin pohjoismaiseen muotoilukouluun. Jalkojen hankala muoto, tapa, jolla ne nojautuvat etuosaan melkein kuin herkkä tervehdys, osoittaa meille jalo miehen siluetteja hatunsa kanssa tervehtivät naista. Pöytä toivottaa meidät tervetulleeksi käyttämään sitä. Laatikoiden muoto, kuten erilliset työpöydän raajat, roikkuuvalla tunnelmalla ja edessä henkilöistyvällä ilmeellä, skannaa huoneen tarkkailevin silmin.

Baarituoli

Barcycling Chair

Baarituoli Barcycling on baarituoli, joka on suunniteltu urheiluaiheisiin tiloihin.Se kiinnittää huomiota baarituolin dynaamisuuden kuvaan polkupyörän satulan ja polkupyörän polkimen ansiosta. Istuimen polyuretaanirungon ja istuimen yläosan luominen käsinommelulla nahkapäällysteellä .Vaikka polyuretaanin, luonnonnahan ja käsinompetuksen laatu symboloi kestävyyttä. Toisin kuin tavallisessa baarituolissa, että jalkatuen asentoa ei voida muuttaa, baaripyöräily mahdollistaa sen, että muuttuvat istuimet pitämällä polkimia eri paikoissa.Siten se mahdollistaa pidemmän ja mukavamman. istuu.

Ruokasali Tuoli

'A' Back Windsor

Ruokasali Tuoli Massiivipuutavara, perinteiset puusepäntyöt ja nykyaikaiset koneet päivittävät hienon Windsor-tuolin. Etujalat kulkevat istuimen läpi tullakseen kuninkaposteeksi ja takajalat ulottuvat harjaan. Triangulaatiolla tämä vahva muotoilu kohdistaa puristus- ja jännitysvoimat maksimaaliseen visuaaliseen ja fyysiseen vaikutukseen. Maitomaali tai kirkas öljypinta säilyttää Windsor-tuolien kestävän perinteen.

Muunnettavat Kahvilatuolit Ja Lepotuoleja

Twins

Muunnettavat Kahvilatuolit Ja Lepotuoleja Twins-sohvapöytäkonsepti on yksinkertainen. Ontossa sohvapöydässä on kaksi täysiä puisia istuimia. Pöydän oikea ja vasen pinta ovat itse asiassa kannet, jotka voidaan vetää ulos pöydän rungosta istuimien poiston mahdollistamiseksi. Istuimissa on taitettavat jalat, jotka on käännettävä niin, että tuoli saadaan oikeaan asentoon. Kun tuoli tai molemmat tuolit ovat ulos, kannet menevät takaisin pöytään. Kun tuolit ovat ulkona, pöytä toimii myös valtavana säilytyslokekona.

Olohuoneen Tuoli

Cat's Cradle

Olohuoneen Tuoli Numerot tai kuidut, nykyinen suunnitteluprosessin ongelma. Kaikki meistä ovat aloittelijoita, mutta joidenkin meidän on työskenneltävä siinä. Aloittelijat suunnittelevat kaikkia käytettävissä olevia tekniikoita ja oppivat joitain. Ajan myötä (~ 10 000 tuntia) hankkimme laitoksen (ikkunat), jotka nostavat / popularisoivat / räätälöivät / säästävät peliämme. Joten minua kiehtoo nykyinen kiehtovuus medioista, jotka ehdottavat, että suunnittelun alkeellisin rakennusosa on numero, jota voidaan helposti hallita. Numero ei ole elämää tuottava yksikkö, vaan yksinkertaisesti pyöristäminen alaspäin vähiten yleiseen nimittäjään, joka on pienempi kuin kuitu. Suunnittelu on ainakin sirpaleita, siruja ja kuitua.