Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sokerikuutiot

Two spoons of sugar

Sokerikuutiot Teetä tai kahvin juominen ei ole vain janon sammuttamista. Se on nautinnon ja jakamisen seremonia. Sokerin lisääminen kahviin tai teeseesi voi olla yhtä helppoa kuin muistat roomalaiset numerot! Tarvitsetpa vain yhden lusikan sokeria tai kaksi tai kolme, sinun on vain valittava yksi kolmesta sokerista tehdystä numerosta ja pop-up se kuumaan / kylmään juomaan. Yksi toimenpide ja tarkoituksesi on ratkaistu. Ei lusikkaa, ei mittaa, se on niin yksinkertaista.

Koirien Wc

PoLoo

Koirien Wc PoLoo on automaattinen wc, joka auttaa koiria rauhassa, jopa ulkona säällä. Kesällä 2008 purjehtoloman aikana 3 perheen koiran kanssa pätevä purjehtija Eliana Reggiori suunnitteli PoLoo: n. Ystävänsä Adnan Al Maleh suunnitteli jotain, joka auttaa paitsi koirien elämänlaatua myös parantamaan omistajille, jotka ovat vanhuksia tai vammaisia, jotka eivät pääse talosta talosta. Se on automaattinen, välttää hajua ja helppokäyttöinen, kuljetettava, puhdistettava ja ihanteellinen asunnoissa asuville, matkailuautojen ja veneiden omistajille, hotelleille ja lomakohteille.

Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse Koska yksitoikkoinen elämäntapa ja kestävä vuorovaikutus luonnon kanssa, ihminen asuu jatkuvan hajoamisen ja sisäisen tyytymättömyyden tilassa, mikä ei anna hänen nauttia elämästä täysimääräisesti. Se voidaan korjata laajentamalla havainnon rajoja ja hankkimalla uutta kokemusta ihmisen ja luonnon vuorovaikutuksesta. Miksi linnut? Heidän laulamisensa vaikuttaa positiivisesti ihmisen mielenterveyteen, myös linnut suojaavat ympäristöä hyönteisten tuholaisilta. Domik Ptashki -hanke on tilaisuus luoda hyödyllinen naapurusto ja kokeilla ornitologin roolia tarkkailemalla ja pitämällä huolta lintuista.

Lemmikkien Hoito Robotti

Puro

Lemmikkien Hoito Robotti Suunnittelijan tavoitteena oli ratkaista koirien kasvattamisen ongelmat yhden hengen kotitalouksissa. Koirien ahdistuneisuushäiriöt ja fysiologiset ongelmat johtuvat pitkäaikaisesta hoitajien poissaolosta. Pienten asuintilojensa ansiosta talonmiehet jakoivat elinympäristön seuraeläinten kanssa aiheuttaen terveysongelmia. Kipujen innoittamana, suunnittelija keksi hoitorobotin, joka 1. pelaa ja on vuorovaikutuksessa seuraeläinten kanssa heittämällä herkkuja, 2. puhdistaa pölyt ja murut sisätiloissa harjoitetun toiminnan jälkeen ja 3. ottaa hajuja ja karvoja, kun seuraeläimet ottavat levätä.

Kissan Huonekalumoduuli

Polkota

Kissan Huonekalumoduuli Jos sinulla on kissa, sinulla on todennäköisesti ollut ainakin kaksi näistä kolmesta ongelmasta valittaessa hänelle kotia: estetiikan, kestävyyden ja mukavuuden puute. Mutta tämä riipusmoduuli ratkaisee nämä ongelmat yhdistämällä kolme tekijää: 1) Minimalismin suunnittelu: muodon yksinkertaisuus ja värisuunnittelun vaihtelevuus; 2) Ympäristöystävällinen: puujätteet (sahanpuru, lastut) ovat turvallisia kissan ja hänen omistajansa terveydelle; 3) Universaali: moduulit yhdistetään toisiinsa, jolloin voit luoda erillisen kissaasunnon kotisi sisälle.

Koiran Kaulus

Blue

Koiran Kaulus Tämä ei ole vain koiran kaulus, se on irrotettavalla kaulakorulla varustettu koiran kaulus. Frida käyttää laadukasta nahkaa kiinteällä messingillä. Tätä kappaletta suunnitellessaan hänen oli otettava huomioon yksinkertainen ja turvallinen tapa kiinnittää kaulakoru koiran ollessa kauluksessa. Kauluksella oli myös oltava ylellinen tunnelma ilman kaulakorua. Tämän muotoilun, irrotettavan kaulakorun avulla omistaja voi koristaa koiraansa halutessaan.