Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kannettava Ultraäänivirheilmaisin

Prisma

Kannettava Ultraäänivirheilmaisin Prisma on suunniteltu ei-invasiiviseen materiaalitestaukseen äärimmäisissä ympäristöissä. Se on ensimmäinen ilmaisin, joka sisältää edistyneen reaaliaikaisen kuvantamisen ja 3D-skannauksen, mikä tekee virheiden tulkinnasta huomattavasti helpompaa ja vähentää teknikkojen aikaa paikan päällä. Käytännöllisesti katsoen tuhoutumattomalla kotelolla ja ainutlaatuisilla useilla tarkastustavoilla Prisma voi kattaa kaikki testaussovellukset öljyputkista ilmailualan komponentteihin. Se on ensimmäinen ilmaisin, jossa on kiinteä tiedontallennus ja automaattinen PDF-raporttien generointi. Langattoman ja Ethernet-yhteyden ansiosta yksikkö voidaan helposti päivittää tai diagnosoida.

Laboratorion Vedenpuhdistusjärjestelmä

Purelab Chorus

Laboratorion Vedenpuhdistusjärjestelmä Purelab Chorus on ensimmäinen modulaarinen vedenpuhdistusjärjestelmä, joka on suunniteltu sopimaan yksilöllisiin laboratorion tarpeisiin ja tilaan. Se toimittaa kaikentyyppistä puhdistettua vettä ja tarjoaa skaalautuvan, joustavan, räätälöity ratkaisun. Modulaariset elementit voidaan jakaa laboratoriossa tai yhdistää toisiinsa ainutlaatuisessa torni-muodossa, minimoimalla järjestelmän jalanjälki. Haptiset säätimet tarjoavat erittäin kontrolloitavia annosteluvirtauksia, kun taas valon halo osoittaa kuoron tilan. Uusi tekniikka tekee Chorusta edistyneimmän järjestelmän, joka vähentää ympäristövaikutuksia ja juoksevia kustannuksia.

Kellomessujen Esittelytila

Salon de TE

Kellomessujen Esittelytila Alustava tilasuunnittelu oli 1900m2, ennen kuin vierailijat tutustuivat 145 kansainväliseen kellomerkkiin Salon de TE: n sisällä. Vierailijoiden mielikuvituksen luomiseksi ylellisestä elämäntyyliä ja romantiikasta kehitettiin ”Deluxe Train Journey” -periaate. Dramatisoinnin luomiseksi vastaanottokokoonpano muutettiin päiväajoneuvoteemaksi, joka vietiin sisätilojen iltaisen juna-alustan kohtauksen kanssa elämänkokoisilla junavaunun ikkunoilla, jotka emittoivat tarinankerrontaa. Viimeisenä monitoiminen areena, jossa on vaihe, avautuu erilaisille merkkituotteille.

Matkailukohde

In love with the wind

Matkailukohde Linna, jota rakastaa tuuli, on 1900-luvun asunto, joka sijaitsee 10 hehtaarin maisemassa lähellä Ravadinovon kylää, aluetta Strandzan vuoren sydämessä. Käy ja nauti maailmankuuluja kokoelmia, upeaa arkkitehtuuria ja inspiroivia perhejuttuja. Rentoudu idyllisessä puutarhassa, nauti metsä- ja järvenrantakävelyistä ja tuntea satujen henki.

Matkailukohde

The Castle

Matkailukohde Linna on yksityinen projekti, joka aloitettiin kaksikymmentä vuotta sitten vuonna 1996 lapsuuden unelmasta rakentaa oma linna, sama kuin saduissa. Suunnittelija on myös arkkitehti, rakentaja ja maiseman suunnittelija. Hankkeen pääideana on luoda paikka perheen virkistyskäyttöön, kuten matkailukohde.

Koulutustuote

Shine and Find

Koulutustuote Tämän tuotteen tärkein etu on oppimisen helppous ja muistin parantaminen. Shine and Find -palvelussa jokainen Constellation on tehty käytännössä, ja tätä haastetta harjoitetaan toistuvasti. Se tekee kestävän kuvan mielessä. Tällä tavalla oppiminen, käytännöllinen ja opiskelu ja toistaminen, ei ole tylsää ja tekee kestävämmästä Muistista ja nautinnollisen. Se on erittäin tunnepitoinen, vuorovaikutteinen, yksinkertainen, puhdas, minimaalinen ja moderni.