Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Palosammutin Ja Hätävasara

FZ

Palosammutin Ja Hätävasara Ajoneuvojen turvavarusteet ovat välttämättömiä. Sammuttimet ja turvavasarat, näiden kahden yhdistelmä voivat parantaa henkilöstön poistotehokkuutta auto-onnettomuuden sattuessa. Autotila on rajoitettu, joten tämä laite on suunniteltu riittävän pieneksi. Se voidaan sijoittaa mihin tahansa henkilöautossa. Perinteiset ajoneuvojen sammuttimet ovat kertakäyttöisiä, ja tämä malli voi helposti korvata vuorauksen. Se on mukavampaa pitoa, käyttäjän on helppo käyttää.

Tapahtuman Aktivointi

The Jewel

Tapahtuman Aktivointi 3D-korurasia oli vuorovaikutteinen vähittäiskauppa, joka kutsui yleisöä käyttämään uusinta tekniikkaa 3D-tulostuksessa luomalla omat korut. Meitä kutsuttiin aktivoimaan tila ja ajattelimme heti - miten korurasia voi olla valmis ilman kaunista räätälöityä jalokiviä siinä? Tuloksena oli nykyaikainen veistos, jonka tuloksena oli väriprisma, joka sisälsi heijastavan valon, värin ja varjon kauneuden.

Autonominen Liikkuva Robotti

Pharmy

Autonominen Liikkuva Robotti Autonominen navigointirobotti sairaalan logistiikkaan. Se on tuote- ja palvelujärjestelmä, jonka avulla voidaan toimittaa turvallisia ja tehokkaita toimituksia vähentämällä terveydenhuollon ammattilaisten mahdollisuuksia altistua sairaudelle, hillitsemään pandeemisia sairauksia sairaalan henkilökunnan ja potilaiden välillä (COVID-19 tai H1N1). Suunnittelu auttaa käsittelemään sairaalatoimituksia helposti ja turvallisesti käyttämällä helppoa käyttäjän vuorovaikutusta ystävällisen tekniikan avulla. Robottiyksiköillä on kyky liikkua itsenäisesti sisäympäristöön ja heillä on synkronoitu virtaus samanlaisten yksiköiden kanssa, ja ne pystyvät robotisoimaan ryhmäyhteistyötä.

Smart Aroma Diffusor

Theunique

Smart Aroma Diffusor Agarwood on harvinaista ja kallista. Sen tuoksu saadaan vain polttamalla tai uuttamalla, sitä voidaan käyttää sisätiloissa ja antaa harvat käyttäjät. Rajoituksen rikkomiseksi luodaan älykäs aromidiffuusori ja luonnon käsin tehdyt agarwood-tabletit 3 vuoden työn jälkeen yli 60 mallilla, 10 prototyypillä ja 200 kokeella. Se esittelee uuden mahdollisen liiketoimintamallin ja kontekstin agarwood-teollisuudelle. Käyttäjät voivat yksinkertaisesti asettaa diffuusorin auton sisälle, mukauttaa aikaa, tiheyttä ja aromien monimuotoisuutta helposti ja nauttia kiehtovasta aromaterapiasta minne ikinä menetkin ja aina ajaessasi.

Automaattinen Juicer Kone

Toromac

Automaattinen Juicer Kone Toromac on suunniteltu erityisesti sen voimakkaalla ilmeellä tuomaan uusi tapa kuluttaa vastapuristettua appelsiinimehua. Valmistettu maksimoimaan mehu, se on tarkoitettu ravintoloihin, kahviloihin ja supermarketteihin, ja sen premium-muotoilu mahdollistaa ystävällisen kokemuksen tarjoamisesta maun, terveyden ja hygienian. Siinä on innovatiivinen järjestelmä, joka leikkaa hedelmät pystysuoraan ja puristaa puolikkaat pyöröpaineella. Tämä tarkoittaa, että maksimaalinen suorituskyky saavutetaan puristamatta tai koskematta kuorta.

Muuntava Rengas

T Razr

Muuntava Rengas Lähitulevaisuudessa sähkökuljetusten kehityksen kukoistus on ovella. Autonosien valmistajana Maxxis ajattelee jatkuvasti, kuinka se voi suunnitella toteutettavan älykkään järjestelmän, joka voi osallistua tähän trendiin ja jopa auttaa kiihdyttämään sitä. T Razr on älykäs rengas, joka on kehitetty tarpeisiin. Sen sisäänrakennetut anturit tunnistavat aktiivisesti eri ajo-olosuhteet ja antavat aktiivisia signaaleja renkaan muuntamiseksi. Suurennetut kulutuspinnat venyvät ja muuttavat kosketusaluetta vasteena signaalille, parantaen siten vetokykyä.