Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Uv-Sterilointilaite

Sun Waves

Uv-Sterilointilaite SunWaves on sterilointilaite, joka pystyy poistamaan bakteerit, homeet, bakteerit ja virukset vain 8 sekunnissa. Suunniteltu hajottamaan bakteerikuormitusta pinnoilla, kuten kahvikupeissa tai lautasissa. SunWaves keksittiin COVID-19-vuoden ahdinkoa silmällä pitäen auttamaan sinua nauttimaan eleestä, kuten teen juomisesta kahvilassa turvallisesti. Sitä voidaan käyttää sekä ammatti- että kotiympäristössä, koska se steriloituu yksinkertaisella liikkeellä erittäin lyhyessä ajassa UV-C-valon kautta, jolla on pitkä käyttöikä ja vähän huoltoa, mikä myös auttaa vähentämään kertakäyttöistä materiaalia.

Palkinto

Nagrada

Palkinto Tämä muotoilu on toteutettu edistämään elämän normalisoitumista eristäytymisen aikana ja luomaan erityispalkinto online-turnausten voittajille. Palkinnon suunnittelu edustaa Sotilaan muuttumista kuningattareksi tunnustuksena pelaajan edistymisestä shakissa. Palkinto koostuu kahdesta litteästä hahmosta, kuningattaresta ja sotilasta, jotka asettuvat toisiinsa kapeiden rakojen ansiosta, jotka muodostavat yhden kupin. Palkintomuotoilu on kestävä ruostumattoman teräksen ansiosta ja on kätevä kuljettaa voittajalle postitse.

Vaateripustin

Linap

Vaateripustin Tämä tyylikäs vaateripustin tarjoaa ratkaisuja joihinkin suurimmista ongelmista - kapeakaulusvaatteiden asettamisen vaikeudesta, alusvaatteiden ripustamisen vaikeudesta ja kestävyydestä. Suunnittelun inspiraationa oli paperiliitin, joka on jatkuva ja kestävä, ja lopullinen muotoilu ja materiaalivalinta johtuivat näiden ongelmien ratkaisuista. Tuloksena on loistava loppukäyttäjän arkea helpottava tuote ja myös mukava asuste putiikkiliikkeeseen.

Mobiilipelien Näytönsuoja

Game Shield

Mobiilipelien Näytönsuoja Monifilmin Game Shield on 9H Tempered Glass -näytönsuoja, joka on tehty 5G Mobile Devices ERA:lle. Se on optimoitu intensiiviseen ja pitkäkestoiseen näytön katseluun, sillä Ultra Screen Smoothness on vain 0,08 mikrometrin karkeus, jotta käyttäjä voi pyyhkäistä ja koskettaa optimaalisella nopeudella ja tarkkuudella, mikä tekee siitä ihanteellisen mobiilipeleihin ja viihteeseen. Se tarjoaa myös 92,5 prosentin läpäisevyyden näytön kirkkaudella Zero Red Sparklingilla ja muilla silmiä suojaavilla ominaisuuksilla, kuten Anti Blue Light ja Anti-Glare, mikä takaa pitkän katselumukavuuden. Game Shield voidaan tehdä sekä Apple iPhone- että Android-puhelimille.

Juoksijan Mitalit

Riga marathon 2020

Juoksijan Mitalit Riian kansainvälisen maratonradan 30-vuotisjuhlamitalilla on symbolinen muoto, joka yhdistää kaksi siltaa. 3D-kaarevan pinnan edustama äärettömän jatkuva kuva on suunniteltu viiteen kokoon mitalin kilometrien mukaan, kuten täysmaraton ja puolimaraton. Viimeistely on matta pronssi, ja mitalin takapuolelle on kaiverrettu turnauksen nimi ja kilometrimäärä. Nauha koostuu Riian kaupungin väreistä, joissa on sävytyksiä ja perinteisiä latvialaisia kuvioita nykyaikaisissa kuvioissa.

Suunnittelutapahtumien Ohjelma

Russian Design Pavilion

Suunnittelutapahtumien Ohjelma näyttelyitä, suunnittelukilpailuja, työpajoja, koulutuksellisia suunnitteluneuvonta- ja julkaisuprojekteja, joiden tarkoituksena on mainostaa venäläisiä suunnittelijoita ja tuotemerkkejä ulkomailla. Toimintamme innostaa venäjänkielisiä suunnittelijoita parantamaan tietämystään ja taitojaan kansainvälisten projektien avulla ja auttamaan heitä ymmärtämään rooliaan suunnittelijayhteisössä, miten mainostaa ja tehdä tuotteistaan kilpailukykyisiä sekä luoda todellisia innovaatioita.