Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korukokoelma

Future 02

Korukokoelma Project Future 02 on korumallisto, jossa on hauska ja elinvoimainen kierre, joka on inspiroitu ympyräteoreista. Jokainen pala on luotu tietokoneavusteisella suunnitteluohjelmistolla, rakennettu kokonaan tai osittain selektiivisellä lasersintraus- tai teräs 3D-tulostustekniikalla ja viimeistelty käsin perinteisillä hopeaseptintekniikoilla. Kokoelma saa inspiraatiota ympyrän muodosta, ja se on suunniteltu huolellisesti visualisoimaan Euclidean-lauseet kuvioita ja kannettavan taiteen muotoja edustaviksi, tällä tavoin uutta alkua; lähtökohta jännittävään tulevaisuuteen.

Trenssi

Renaissance

Trenssi Rakkaus ja monipuolisuus. Kaunis tarina, joka on painettu kankaaseen, räätälöinti ja konsepti tästä trenssitakista kaikkien muiden mallistovaateiden rinnalle. Teoksen ainutlaatuisuus on varmasti kaupunkisuunnittelu, minimalistinen kosketus, mutta mikä tässä todella yllättävää, se saattaa pikemminkin olla sen monipuolisuus. Sulje vain silmäsi, kiitos. Ensinnäkin, sinun pitäisi nähdä vakava henkilö, joka on menossa hänen vakavan..sininen työ. Ravista nyt päätäsi ja heti edessäsi on kirjoitettu sininen kaivostakki, jossa on joitain magneettisia ajatuksia. Käsin kirjoitettu. Rakkaudella, uuvuttavaa!

Taittuvat Silmälasit

Blooming

Taittuvat Silmälasit Sonjan silmälasimuotoilu on inspiroinut kukkivat kukat ja varhaiset silmälasikehykset. Yhdistämällä luonnon orgaaniset muodot ja silmälasikehysten toiminnalliset elementit suunnittelija kehitti vaihtovelkakirjalainan, jota voidaan helposti käsitellä antaen useita erilaisia ilmeitä. Tuote on suunniteltu myös käytännöllisellä taittovaihtoehdolla ottaen mahdollisimman vähän tilaa kantolaukussa. Linssit on valmistettu laserleikatusta pleksilasista, jossa on Orchid-kukkakuvia, ja kehykset on valmistettu käsin käyttämällä 18 k kullattua messinkiä.

Monitoimi Korvakorut

Blue Daisy

Monitoimi Korvakorut Päivänkakkarat ovat yhdistelmäkukkia, joissa on kaksi kukkaa yhdistettynä yhdeksi, sisäosaksi ja ulommaksi terälehtiosaksi. Se symboloi toisten rakkautta tai perimmäistä sidettä edustavien kahden toisiinsa kietoutumista. Suunnittelu sekoittuu päivänkakkarakukan ainutlaatuisuuteen, jolloin käyttäjän on mahdollista käyttää Sininen päivänkakkara monin tavoin. Sinisten safiirien valinta terälehdet korostavat toivoa, halua ja rakkautta. Keltaisille safiireille, jotka on valittu keskeiseksi kukka terälehdeksi, houkuttelee käyttäjää tuntemaan iloa ja ylpeyttä, mikä antaa käyttäjälle täydellisen seesteisyyden ja itseluottamuksen näyttääkseen eleganssin.

Riipus

Eternal Union

Riipus Olga Yatskaer, ammattilainen historioitsija, joka päätti jatkaa korujen suunnittelijan uraa, on ikuinen liitto, joka näyttää yksinkertaiselta, mutta täynnä merkitystä. Jotkut löytävät siitä ripauksen kelttiläisiä koruja tai jopa Herakles-solmun. Pala edustaa yhtä ääretöntä muotoa, joka näyttää kahdelta toisiinsa kytketyltä muodolta. Tämä vaikutus luodaan ristikkomaisilla viivoilla, jotka on kaiverrettu kappaleen päälle. Toisin sanoen - nämä kaksi on sidottu toisiinsa yhtenä ja toinen on näiden kahden liitto.

Korukokoelma

Ataraxia

Korukokoelma Yhdistettynä muotiin ja edistyneeseen tekniikkaan, hankkeen tavoitteena on luoda korut, jotka voivat tehdä vanhoista goottilaisista elementeistä uuden tyylin, keskustelemalla perinteisten mahdollisuuksista nykyympäristössä. Kiinnostuneena siitä, miten goottivaikutelma vaikuttaa yleisöön, projekti yrittää provosoida ainutlaatuisen yksilöllisen kokemuksen leikkisissä vuorovaikutuksissa tutkimalla suunnittelun ja käyttäjien välistä suhdetta. Synteettiset jalokivet, alempana ekologisen jäljennösmateriaalina, leikattiin epätavallisen tasaisiksi pinnoiksi, jotta ne värjäisivät iholle vuorovaikutuksen parantamiseksi.