Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kierrätetyt Korut

Clairely Upcycled Jewellery

Kierrätetyt Korut Kauniit, kirkkaat, kierrätetyt korut, jotka on suunniteltu käyttämättä Claire de Lune -kattokruunujen jätemateriaalia. Tämä linja on kehittynyt huomattavaksi joukkoon kokoelmia - kaikki kertomat tarinat, kaikki edustavat hyvin henkilökohtaisia välähdyksiä suunnittelijan filosofiaan. Läpinäkyvyys on tärkeä osa suunnittelijoiden omaa filosofiaa, ja tämä heijastuu hänelle käytetyn akryylin valinnalla. Käytettävän peiliakryylin lisäksi, joka itse heijastaa valoa, materiaali on aina läpinäkyvää, väriä tai kirkasta. CD-pakkaus vahvistaa käsitteen uudelleentarkastelua.

Rengas

The Empress

Rengas Fantastinen kauneuskivi - pyrope - sen ydin tuo suuruuden ja juhlavuuden. Se on kauneus ja ainutlaatuisuus kivi tunnistettu kuva, joka on tarkoitettu tulevaisuuden sisustus. Kivelle oli tarpeen luoda ainutlaatuinen kehys, joka kantaisi hänet ilmaan. Kivi vedettiin pitävän metallin ulkopuolelle. Tämä kaava aistillinen intohimo ja houkutteleva voima. Klassisen konseptin säilyttäminen oli tärkeää, sillä se tuki modernia käsitystä koruista.

Rintakoru

The Sunshine

Rintakoru Ominaisuus tämän koru on, että tässä käytettiin suuri kivi monimutkainen muoto, joka on asetettu näkymätön (ilma) runko. Korujen suunnittelu-näkymä avaa vain kivit, jotka piilottavat kokoonpanoteknologian. Itse kiveä pitävät kaksi, häiritsemätöntä kiinnikettä ja ohut levy, joka on täynnä timantteja. Tämä levy on perusta kaikille tukirakenteen rintakoruille. Se pitää ja toinen kivi. Koko koostumus tehtiin mahdolliseksi hienon päähiomakiven jälkeen.

Rengas

Pollen

Rengas Jokainen pala on tulkinta fragmentista luonnosta. Luonnosta tulee tekosyy antaa elämä jalokiviä, leikkiä tekstuurivaloilla ja varjoilla. Tavoitteena on tarjota koru tulkituilla muodoilla, kuten luonto suunnittelee heille herkkyydellään ja aistillisuudellaan. Kaikki kappaleet on käsintehty korostamaan jalokivien tekstuurit ja erityispiirteet. Tyyli on puhdas päästäkseen kasvien elämän aineeseen. Tuloksena saadaan pala, joka on ainutlaatuinen ja ajaton, syvästi yhteydessä luontoon.

Mukautuvat Korut

Gravity

Mukautuvat Korut Vaikka 2000-luvulla korkean nykyaikaisen tekniikan, uusien materiaalien tai äärimmäisen uusien muotojen käyttö on usein välttämätöntä innovaatioiden tekemiselle, Gravity osoittaa päinvastaista. Gravitaatio on kokoelma muokattavia koruja, joissa käytetään vain lankaa, hyvin vanhaa tekniikkaa ja painovoimaa, ehtymätöntä resurssia. Kokoelma koostuu suuresta määrästä hopea- tai kultaelementtejä, erilaisilla kuvioilla. Jokainen niistä voidaan yhdistää helmiin tai kiveihin ja riipuksiin. Mallisto on niin monien korujen äärettömyys.

Naisten

The Hostess

Naisten Daria Zhiliaevan tutkinnon kokoelma käsittelee naisellisuutta ja maskuliinisuutta, voimaa ja haurautta. Kokoelman inspiraatio on peräisin venäläisen kirjallisuuden vanhasta sadusta. Kuparivuoren emäntä on taikuussuojelija kaivosmiestä vanhasta venäläisestä sadusta. Tässä kokoelmassa voit nähdä kauniin suoraviivaisen avioliiton, joka on inspiroitunut kaivostyöntekijöiden virkapukujen ja Venäjän kansallispukujen sirojen määrien mukaan. Tiimin jäsenet: Daria Zhiliaeva (suunnittelija), Anastasiia Zhiliaeva (suunnittelijan avustaja), Ekaterina Anzylova (valokuvaaja)