Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korvakorut Ja Sormus

Vivit Collection

Korvakorut Ja Sormus Luonnosta löytyneiden muotojen innoittamana Vivit-kokoelma luo mielenkiintoisen ja uteliaan havainnon pitkänomaisissa muodoissa ja pyörteissä. Vivit-kappaleet koostuvat taivutetuista 18 k: n keltaisista kultalevyistä, joiden ulkopinnoilla on musta rodiumpäällyste. Lehdenmuotoiset korvakorut ympäröivät korvakoruja siten, että niiden luonnolliset liikkeet luovat mielenkiintoisen tanssin mustan ja kullan välille - piilottaen ja paljastaen keltaisen kullan alla. Tämän kokoelman lomakkeiden omaperäisyys ja ergonomiset ominaisuudet edustavat kiehtovaa valon, varjojen, häikäisyn ja heijastusten leikkiä.

Korvakorut Ja Sormus

Mouvant Collection

Korvakorut Ja Sormus Mouvant-kokoelma on inspiroinut joitain futurismin näkökohtia, kuten italialaisen taiteilijan Umberto Boccionin esittämät ideat dynaamisuudesta ja aineettoman materiaalin toteutumisesta. Mouvant Collection -korvakoruissa ja -renkaassa on useita erikokoisia kultafragmentteja, jotka on hitsattu siten, että saadaan aikaan illuusio liikkeestä ja luodaan monia erilaisia muotoja, riippuen siitä, missä kulmassa ne näkyvät.

Rengas

Moon Curve

Rengas Luonnollinen maailma on jatkuvassa liikkeessä, koska se tasapainottaa järjestyksen ja kaaoksen välillä. Hyvä muotoilu luodaan samasta jännitteestä. Sen vahvuus, kauneus ja dynaamisuus johtuvat taiteilijan kyvystä pysyä avoimena näille vastakkaisille luomisen aikana. Valmistunut pala on lukemattomien taiteilijoiden valintojen summa. Kaikki ajatukset ja tunteet eivät johda jäykkään ja kylmään työhön, kun taas kaikki tunteet ja hallinta eivät anna työtä, joka ei ilmaise itseään. Näiden kahden toisiinsa liittyminen on ilmaus itse elämän tanssista.

Mekko

Nyx's Arc

Mekko Kun valo tunkeutuu ikkunoiden läpi hienolla tasolla, saadaan aikaan esteettinen valaistus, valaistus, joka tuo ihmiset huoneeseen, kun salaperäinen ja hiljainen mieli, kuten Nyx salaperäisellä ja hiljaisella, käyttää laminoituja kankaita ja kierrä porrastettavaksi tällainen kauneuden tulkinta.

Kaulakoru

Extravaganza

Kaulakoru Tyylikäs kylmälaite, joka on inspiroinut röyhelöistä, muinaisista kaulakoristeista, joita voit nähdä monissa kauniissa maalauksissa XVI ja XVII vuosisadalla. Ominaista nykyaikainen ja moderni muotoilu, yksinkertaistaen tyypillistä röyhelötyyliä yrittäen tehdä siitä moderni ja nykyaikainen. Hienostunut efekti, joka antaa käyttäjälle tyylikkyyttä, mustien tai valkoisten värien käyttäminen mahdollistaa useita yhdistelmiä modernin ja puhtaan suunnittelun kanssa. Yksiosainen kaulakoru, joustava ja kevyt. Ei-arvokas materiaali, mutta huippumuodilla vaikuttava muotoilu, joka tekee tästä väriaineesta paitsi jalokiven myös uuden kehon koristeen.

Korut-Korvakorut

Eclipse Hoop Earrings

Korut-Korvakorut On yksi ilmiö, joka pidättää jatkuvasti käyttäytymistämme ja pysäyttää meidät kuolleiksi teillämme. Auringonpimennysten astrologinen ilmiö on kiehtonut ihmisiä ihmiskunnan varhaisimmista ajoista lähtien. Taivaan äkillisestä tummenemisesta ja auringon pilviä aiheuttamasta mielikuvituksesta on tullut pitkä pelon, epäilyn ja ihmeen varjo. Auringonpimennysten upea luonne jättää kestävän vaikutelman meille kaikille. 18K valkokulta-timanttipimennyskorvakorut saivat inspiraationsa vuoden 2012 aurinkopimennyksestä. Suunnittelu yrittää vangita auringon ja kuun salaperäisen luonnon ja kauneuden.