Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ruokapöydän Kaappi

Baan

Ruokapöydän Kaappi "baan" on eräänlainen kaappi, joka on erityisesti suunniteltu illalliskäyttöön. Sen ainutlaatuinen ulkonäkö ja vahvuus on kertomusta, joka liittyy funktiona. Kabinettijärjestelmillä on useita erottavia piirteitä. Takka ja savupiippu edustavat kaapin erilaisia toimintoja ja piirteitä, jotka erotetaan tarinalla, kuten ruokailuvälineiden lisäosa ja kudosrasia. Lisäksi viinilaseja edustaa kattokruunu ja astinhyllyä symboloi portaikko. Talossa on neljä pääkomponenttia, joista kerrotaan ideoista.

Projektin nimi : Baan, Suunnittelijoiden nimi : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Asiakkaan nimi : Partly Cloudy Studio.

Baan Ruokapöydän Kaappi

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.