Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Veistos

Atgbeyond

Veistos Xi'an sijaitsee Suuren silkkitien lähtöpaikassa. Taide luovassa tutkimusprosessissa yhdistyvät Xi'an W-hotellibrändin moderni luonne, Xi'anin erityinen historia ja kulttuuri sekä Tang-dynastian upea taidehistoria. Popista yhdistettynä graffititaidetta on tullut W-hotellin taiteellinen ilmaisu, jolla oli syvällinen vaikutus.

Projektin nimi : Atgbeyond, Suunnittelijoiden nimi : Lin Lin, Asiakkaan nimi : Marriott Group W hotel Xi'an.

Atgbeyond Veistos

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.