Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sisustus Yhteiset Tilat

Highpark Suites

Sisustus Yhteiset Tilat Highpark Suites Common Areas tutkii kaupunkien Gen-Y-elämäntapojen saumatonta integrointia vihreään elämiseen, liike-, vapaa-ajan ja yhteisöön. Wow-teknisistä aulaista veistoksellisiin taivaspuistoihin, juhlasaliin ja funky-kokoushuoneisiin nämä mukavuustilat on suunniteltu asukkaille käytettäväksi kodin laajennuksena. Saumattomien sisäilma-olojen, joustavuuden, vuorovaikutteisten hetkien ja kaupunkien väri- ja tekstuurivalikoiman innoittamana MIL Design työnsi rajat luomaan ainutlaatuisen, kestävän ja kokonaisvaltaisen yhteisön, jossa jokaisessa tilassa on asukkaat ja trooppinen ympäristö mielessä

Projektin nimi : Highpark Suites , Suunnittelijoiden nimi : MIL Design & Construction, Asiakkaan nimi : MIL Design.

Highpark Suites  Sisustus Yhteiset Tilat

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.