Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvila Ja Ravintola

Roble

Kahvila Ja Ravintola Idea sen suunnittelusta otettiin Yhdysvaltojen pihveistä ja savukeskuksista, ja ensimmäisen vaiheen tutkimusryhmän tuloksena tutkimusryhmä päätti käyttää puuta ja nahkaa tummilla väreillä, kuten musta ja vihreä, sekä kultaa ja ruusua kulta otettiin lämpimällä ja kevyellä ylellisellä valolla. Suunnittelun ominaisuudet ovat 6 isoa ripustettua kattokruunua, jotka koostuvat 1200 käsintehtyä eloksoitua terästä. Samoin kuin 9 metrin baaritiski, jota peittää 275 senttimetrin sateenvarjo, joka koostuu kauniista ja erilaisista pulloista, ilman tukipeitettä baaritiskille.

Projektin nimi : Roble, Suunnittelijoiden nimi : Peyman Kiani Falavarjani, Asiakkaan nimi : Roble .

Roble Kahvila Ja Ravintola

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.