Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvinkeitin

Lavazza Desea

Kahvinkeitin Ystävällinen kone, joka on suunniteltu tarjoamaan täydellinen paketti italialaista kahviviljelyä: espressosta aitoon cappuccinoon tai latteen. Kosketusliittymä järjestää valinnat kahteen erilliseen ryhmään - kahviin ja toiseen maitoon. Juomat voidaan räätälöidä lämpötilan ja maidon vaahdon tehostustoimintojen avulla. Tarvittava palvelu osoitetaan keskellä valaistulla kuvakkeella. Koneessa on omistettu lasimuki ja se käyttää Lavazza-muotoa kielellä hallitulla pintakäsittelyllä, hienostuneilla yksityiskohdilla ja kiinnittämällä erityistä huomiota väreihin, materiaaleihin ja vahvistimeen. viedä loppuun.

Projektin nimi : Lavazza Desea, Suunnittelijoiden nimi : Florian Seidl, Asiakkaan nimi : Lavazza.

Lavazza Desea Kahvinkeitin

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.