Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Keinotekoinen Topografia

Artificial Topography

Keinotekoinen Topografia Suuret huonekalut kuin luola Tämä on palkittu projekti, joka voitti taiteen suuren palkinnon kansainvälisessä konttikilpailussa. Ideani on tyhjentää tilavuus säiliön sisällä, jotta voidaan rakentaa amorfinen tila kuin luola. Se on valmistettu vain muovimateriaalista. Noin 1000 arkkia 10 mm paksusta pehmeästä muovimateriaalista leikattiin ääriviivamuodossa ja laminoitiin kuten kerros. Tämä ei ole vain taiteen, mutta myös isoja huonekaluja. Koska kaikki annokset ovat pehmeitä kuin sohva, ja tähän tilaan astunut henkilö voi rentoutua etsimällä paikan, joka sopii oman ruumiinsa muotoon.

Projektin nimi : Artificial Topography, Suunnittelijoiden nimi : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Asiakkaan nimi : .

Artificial Topography Keinotekoinen Topografia

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.