Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Teatterituoli

Thea

Teatterituoli MENUT on lasten suunnitteluun keskittyvä suunnittelusstudio, jonka selkeä tavoite on ravitella silta aikuisten kanssa. Filosofiamme on tarjota innovatiivinen visio nykyajan perheen elämäntavasta. Esittelemme teatterituolia THEA. Istu alas ja maalaa; luo tarinasi; ja soita ystävillesi! THEA: n keskipiste on takaosa, jota voidaan käyttää näyttämönä. Alaosassa on laatikko, joka avattu kerran piilottaa tuolin selkänojan ja antaa nukketeatterille jonkin verran yksityisyyttä. Lapset löytävät sormenukut laatikosta lavashow'ihin ystäviensä kanssa.

Projektin nimi : Thea, Suunnittelijoiden nimi : Maria Baldó Benac, Asiakkaan nimi : MENUT.

Thea Teatterituoli

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.