Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valo

Louvre

Valo Louvre-valo on Kreikan kesäauringonvalon inspiroima interaktiivinen pöytävalaisin, joka kulkee helposti suljetuista ikkunoista Louvresin läpi. Se koostuu 20 renkaasta, 6 korkista ja 14 pleksilasiista, jotka muuttavat järjestystä leikkisällä tavalla valon diffuusion, voimakkuuden ja lopullisen estetiikan muuttamiseksi käyttäjien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Valo kulkee materiaalin läpi ja aiheuttaa diffuusion, joten varjoja ei ilmesty itselleen eikä sen ympärillä oleville pinnoille. Eri korkeuksilla varustetut renkaat antavat mahdollisuuden loputtomiin yhdistelmiin, turvallisiin mukautuksiin ja täydelliseen valonsäätöön.

Projektin nimi : Louvre, Suunnittelijoiden nimi : Natasha Chatziangeli, Asiakkaan nimi : natasha chatziangeli.

Louvre Valo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.