Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Automatisoitu Maahanmuuttopääte

CVision MBAS 1

Automatisoitu Maahanmuuttopääte MBAS 1 on suunniteltu uhmaan tietoturvatuotteiden luonnetta ja minimoimaan pelottelu ja pelko sekä teknisistä että psykologisista näkökohdista. Suunnittelu näyttää ystävälliseltä puhtailla linjoilla, jotka sulautuvat saumattomasti skannerista näytölle. Näytön ääni- ja visuaaliset oppaat ohjaavat ensimmäisiä käyttäjiä askel askeleelta maahanmuuttoprosessin läpi. Sormenjäljen skannauslevy voidaan irrottaa helppoa huoltoa tai nopeaa vaihtoa varten. MBAS 1 on ainutlaatuinen tuote, jonka tavoitteena on muuttaa tapaa ylittää rajat, mikä mahdollistaa useiden kielten vuorovaikutuksen ja ystävällisen ja syrjimättömän käyttökokemuksen.

Projektin nimi : CVision MBAS 1, Suunnittelijoiden nimi : Prompong Hakk, Asiakkaan nimi : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Automatisoitu Maahanmuuttopääte

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.