Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yliopistokahvila

Ground Cafe

Yliopistokahvila Uusi 'Ground' -kahvila ei ole vain sosiaalisen yhteenkuuluvuuden luominen insinööritieteiden korkeakoulujen tiedekuntien ja opiskelijoiden keskuudessa, vaan myös rohkaista vuorovaikutusta yliopiston muiden laitosten jäsenten välillä ja niiden välillä. Suunnittelumme mukaan otimme entisen seminaarihuoneen koristamattoman betonitilauksen kerrostamalla kerroksen pähkinäpähkinälevyjä, rei'itettyä alumiinia ja halkeilevaa bluestikiviä tilan seinien, lattian ja katon päälle.

Projektin nimi : Ground Cafe, Suunnittelijoiden nimi : Bentel and Bentel Architects/Planners, Asiakkaan nimi : Yale University.

Ground Cafe Yliopistokahvila

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.