Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Tulpi-seat

Tuoli Tulpi-design on hollantilainen muotoilustudio, jolla on tyylikäs omituinen, omaperäinen ja leikkisä muotoilu sisä- ja ulkoympäristöihin, keskittyen pääasiassa julkiseen suunnitteluun. Marco Manders saavutti kansainvälisen tunnustuksen Tulpi-istuimellaan. Näyttävä Tulpi-istuin lisää väriä mihin tahansa ympäristöön. Se on ihanteellinen yhdistelmä suunnittelua, ergonomiaa ja kestävyyttä valtavalla hauskalla tekijällä! Tulpi-istuin taittuu automaattisesti matkustajansa noustessa, mikä takaa seuraavalle käyttäjälle puhtaan ja kuivan istuimen! Tulpi-istuimen 360 asteen kierto antaa sinun valita oman näkymäsi!

Projektin nimi : Tulpi-seat, Suunnittelijoiden nimi : Marco Manders, Asiakkaan nimi : Tulpi BV.

Tulpi-seat Tuoli

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.