Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Koulu

Kawaii : Cute

Koulu Naapurimaiden tyttöjen lukioiden ympäröimä Toshin-satelliittivalmistelukoulu hyödyntää strategista sijaintiään vilkkaalla ostoskadulla näyttääkseen ainutlaatuisen koulutusmallin. Soveltaen kovien opiskelujen mukavuutta ja rentouttavaa ilmapiiriä hauskanpitoon. Suunnittelu edistää käyttäjien naisellinen luonne ja tarjoaa vaihtoehtoisen materialisaation abstraktille käsitteelle "Kawaii", jota suurelta osin käyttävät koulutytöt. Tämän koulun kimppujen ja luokkien huoneet ovat kahdeksankulmaisia harjakattoisia, kuten lasten kuvakirjassa on esitetty.

Projektin nimi : Kawaii : Cute, Suunnittelijoiden nimi : Tetsuya Matsumoto, Asiakkaan nimi : Matsuo Gakuin.

Kawaii : Cute Koulu

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.