Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vesi- Ja Väkevät Lasit

Primeval Expressions

Vesi- Ja Väkevät Lasit Munanmuotoiset kristallilasit, viisto leikkaus. Yksinkertainen tippa lasimaista nestettä, luonnollinen linssi, vangittu elävinä kristall laseissa, jotka riemuitsevat iloisesti pyöreydestään samalla kun säilyttävät stabiilisuutensa harkittujen materiaalien järjestämisen avulla. Heidän rocking luo rento ja hauska ilmapiiri. Lasit sopivat diskreettisesti kämmenelle, kun niitä pidetään kiinni. Symbioosissa pehmeästi suunniteltujen käsintehtyjen vuoristoratojen kanssa pähkinä- tai ksyliitti - vanhasta puusta. Lisätty ellipsinmuotoisilla pähkinäalustoilla kolmelle tai kymmenelle lasille ja sormenruoka-alustalle. Tarjottimet ovat pyöritettävissä tasaisen elliptisen muodonsa vuoksi.

Projektin nimi : Primeval Expressions, Suunnittelijoiden nimi : Mateja Krasovec Pogorelcnik, Asiakkaan nimi : Stories Design.

Primeval Expressions Vesi- Ja Väkevät Lasit

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.