Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Matkailukohde

In love with the wind

Matkailukohde Linna, jota rakastaa tuuli, on 1900-luvun asunto, joka sijaitsee 10 hehtaarin maisemassa lähellä Ravadinovon kylää, aluetta Strandzan vuoren sydämessä. Käy ja nauti maailmankuuluja kokoelmia, upeaa arkkitehtuuria ja inspiroivia perhejuttuja. Rentoudu idyllisessä puutarhassa, nauti metsä- ja järvenrantakävelyistä ja tuntea satujen henki.

Projektin nimi : In love with the wind, Suunnittelijoiden nimi : Georgi Tumpalov, Asiakkaan nimi : Renaissance Ltd..

In love with the wind Matkailukohde

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.