Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Matkailukohde

The Castle

Matkailukohde Linna on yksityinen projekti, joka aloitettiin kaksikymmentä vuotta sitten vuonna 1996 lapsuuden unelmasta rakentaa oma linna, sama kuin saduissa. Suunnittelija on myös arkkitehti, rakentaja ja maiseman suunnittelija. Hankkeen pääideana on luoda paikka perheen virkistyskäyttöön, kuten matkailukohde.

Projektin nimi : The Castle, Suunnittelijoiden nimi : Georgi Tumpalov, Asiakkaan nimi : Renaissance Ltd..

The Castle Matkailukohde

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.