Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kiinalainen Ravintola

Pekin Kaku

Kiinalainen Ravintola Pekin-kaku-ravintolan uusi peruskorjaus tarjoaa tyylillisen tulkinnan siitä, mikä Peking-tyylisessä ravintolassa voisi olla, hylkäämällä perinteisen runsaasti koristeellisen suunnittelun yksinkertaistetun arkkitehtonian hyväksi. Sisäkatossa on punainen aurora, joka on luotu 80 metriä pitkillä naruverhoilla, kun taas seinät on käsitelty perinteisillä tummilla Shanghai-tiileillä. Kiinalaisen vuosituhannen kulttuuriperinnön kulttuurielementit, mukaan lukien Terracotta-soturit, punajäneli ja kiinalainen keramiikka, korostettiin minimalistisella näytöllä, joka tarjosi kontrastisen lähestymistavan koriste-elementteihin.

Projektin nimi : Pekin Kaku, Suunnittelijoiden nimi : Tetsuya Matsumoto, Asiakkaan nimi : PEKIN-KAKU Chinese Restaurant.

Pekin Kaku Kiinalainen Ravintola

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.