Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kiinalainen Ravintola

Pekin Kaku

Kiinalainen Ravintola Pekin-kaku-ravintolan uusi peruskorjaus tarjoaa tyylillisen tulkinnan siitä, mikä Peking-tyylisessä ravintolassa voisi olla, hylkäämällä perinteisen runsaasti koristeellisen suunnittelun yksinkertaistetun arkkitehtonian hyväksi. Sisäkatossa on punainen aurora, joka on luotu 80 metriä pitkillä naruverhoilla, kun taas seinät on käsitelty perinteisillä tummilla Shanghai-tiileillä. Kiinalaisen vuosituhannen kulttuuriperinnön kulttuurielementit, mukaan lukien Terracotta-soturit, punajäneli ja kiinalainen keramiikka, korostettiin minimalistisella näytöllä, joka tarjosi kontrastisen lähestymistavan koriste-elementteihin.

Projektin nimi : Pekin Kaku, Suunnittelijoiden nimi : Tetsuya Matsumoto, Asiakkaan nimi : PEKIN-KAKU Chinese Restaurant.

Pekin Kaku Kiinalainen Ravintola

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.