Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvila Sisustus

& Dough

Kahvila Sisustus Asiakkaan pääkonttori sijaitsee Japanissa, ja sillä on 1 300 donitsikaupan brändikauppaa. Dough on hiljattain kehitettävä kahvilabrändi, joka on ensimmäinen myymälä, joka avaa avajaisia. Korostimme asiakkaamme tarjoaman vahvuuden ja heijastelimme niitä malleihin. Hyödyntämällä asiakkaidemme vahvuuksia, yksi tämän kahvilan ensimmäisistä ominaispisteistä on suhde ostotiskin ja keittiön välillä. Asettamalla seinä- ja tasapainoikkunaikkunan asiakkaamme on hyvä tässä toimintatavassa, tekee asiakkaista sujuvamman.

Projektin nimi : & Dough, Suunnittelijoiden nimi : Aiji Inoue, Asiakkaan nimi : Doyle Collection.

& Dough Kahvila Sisustus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.