Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Teepakkaus

Seven Tea House

Teepakkaus Teehallbrändin, joka ottaa kuvan vapaan ja miellyttävän teen roiskumisesta ja hajottamisesta, teevalmistusprosessin käsite, vahva tai heikko, joka muuttuu ennakoimattomasti teemaalauksen elementiksi teetä maistellessa. Satunnainen viehätys ottaen teetä musteena ja käyttämällä sormea kynällä, luonnostelemassa teehallin perheen laaja-alaista mielenkiintoa maisemaan. Alkuperäinen pakettisuunnittelu välittää viihtyisän ilmapiirin ja ilmaisee miellyttävän elämän elämästä teellä.

Projektin nimi : Seven Tea House, Suunnittelijoiden nimi : Existence Design Co., Ltd, Asiakkaan nimi : Seven Tea House.

Seven Tea House Teepakkaus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.