Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaiutin

Sperso

Kaiutin Sperso tulee kahdesta sanasta Sperm ja Sound. Lasimaisen kuplan ja kaiuttimen erityinen muoto päänsä kuoppaan viittaavat mielenmukaisuuteen ja äänen syvään tunkeutumiseen ympäristöön samalla tavalla kuin urosperän tulipalo naisen munasoluun pariutumisen aikana. Tavoitteena on tuottaa korkeaa tehoa ja korkealaatuista ääntä ympäristön ympärille. Langattoman järjestelmän avulla käyttäjä voi yhdistää matkapuhelimen, kannettavan tietokoneen, tabletit ja muut laitteet kaiuttimeen Bluetoothin kautta. Tätä kattokaiutinta voidaan käyttää erityisesti olohuoneessa, makuuhuoneissa ja TV-huoneessa.

Projektin nimi : Sperso, Suunnittelijoiden nimi : Nima Bavardi, Asiakkaan nimi : Nima Bvi Design.

Sperso Kaiutin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.