Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

Tei

Asuintalo Se, että mukava elämä eläkkeelle siirtymisen jälkeen, joka hyödyntää rinteessä olevia tiloja, toteutetaan tasaisella suunnittelulla tavalliseen tapaan, arvostettiin paljon. Rikkaan ympäristön saanti. Mutta tällä kertaa ei ole huvilaarkkitehtuuri, vaan henkilökohtainen asuminen. Sitten ensin aloitimme tehdä rakenteen, joka perustuu siihen, että se pystyy viettämään tavallisen elämän mukavasti ilman kohtuuttomia asioita koko suunnitelmassa.

Projektin nimi : Tei, Suunnittelijoiden nimi : Kokutou Uemori, Asiakkaan nimi : kiriko design office.

Tei Asuintalo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.