Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rannekoru

Phenotype 002

Rannekoru Phenotype 002 -rannekkeen muoto on seurausta biologisen kasvun digitaalisesta simuloinnista. Luovassa prosessissa käytetty algoritmi mahdollistaa biologisen rakenteen käyttäytymisen jäljittelemisen luomalla epätavallisia orgaanisia muotoja, saavuttaen häiritsemättömän kauneuden optimaalisen rakenteen ja materiaalin rehellisyyden ansiosta. Prototyyppi toteutettiin 3D-tulostustekniikalla. Viimeisessä vaiheessa koruosa on käsin valettu messinkiä, kiillotettu ja viimeistelty huomioiden yksityiskohdat.

Projektin nimi : Phenotype 002, Suunnittelijoiden nimi : Maciej Nisztuk, Asiakkaan nimi : In Silico.

Phenotype 002 Rannekoru

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.