Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rannekoru

Phenotype 002

Rannekoru Phenotype 002 -rannekkeen muoto on seurausta biologisen kasvun digitaalisesta simuloinnista. Luovassa prosessissa käytetty algoritmi mahdollistaa biologisen rakenteen käyttäytymisen jäljittelemisen luomalla epätavallisia orgaanisia muotoja, saavuttaen häiritsemättömän kauneuden optimaalisen rakenteen ja materiaalin rehellisyyden ansiosta. Prototyyppi toteutettiin 3D-tulostustekniikalla. Viimeisessä vaiheessa koruosa on käsin valettu messinkiä, kiillotettu ja viimeistelty huomioiden yksityiskohdat.

Projektin nimi : Phenotype 002, Suunnittelijoiden nimi : Maciej Nisztuk, Asiakkaan nimi : In Silico.

Phenotype 002 Rannekoru

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.